Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2009, 21:56:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Sa traiasca Mos Nicolae <:-P.
" PACE CELOR CE VIN .BUCURIE celor ce raman .BINECUVANTARE celor ce pleaca ." ( Parintele Teofil Paraian ) .
Vechi 05.12.2009, 22:35:17
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
" PACE CELOR CE VIN .BUCURIE celor ce raman .BINECUVANTARE celor ce pleaca ." ( Parintele Teofil Paraian ) .
Aha, multumesc. acum stiu cine a zis-o. Stiu ca aceasta binecuvantare se gaseste in biserica Sf. Gheorghe Nou, care cred ca va deveni neincapatoare maine...
Vechi 06.12.2009, 00:23:10
Simona-Marilena's Avatar
Simona-Marilena Simona-Marilena is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2009
Locație: Ilfov
Implicit

Sa va daruiasca Sfantul Nicolae liniste si pace sufleteasca...si mantuire...iar eu, mult pacatoasa imi doresc iertare de pacate si curatire a sufletului....
Sa aveti o noapte plina de pace!

Cristi, n-am mai vorbit de mult! Iti multumesc din suflet pentru acatist! Sa fi binecuvantat!

Last edited by Simona-Marilena; 06.12.2009 at 00:27:11.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2009, 01:45:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Sa va daruiasca Sfantul Nicolae liniste si pace sufleteasca...si mantuire...iar eu, mult pacatoasa imi doresc iertare de pacate si curatire a sufletului....
Sa aveti o noapte plina de pace!

Cristi, n-am mai vorbit de mult! Iti multumesc din suflet pentru acatist! Sa fi binecuvantat!
Și tu Simona să-ți găsești liniștea mult dorită ! Să fi binecuvântată tu și familia ta ! +
Vechi 06.12.2009, 21:38:11
OmuBun
Guest

Implicit

Astazi, in timpul predicii, cand preotul vorbea atat de frumos despre viata Sf Nicolaie, dar si despre minunile de mai tarziu, m-a cuprins o bucurie pe care nu pot s-o descriu in cuvinte. Aveam pe cei doi fii alaturi de mine, si i-i datoram lui, acestui minunat Sfant Nicolaie, de care am scris pe celalalt topic. Ce s-ar fi intamplat daca in acea seara nu s-ar fi intamplat acel eveniment - pentru unii banal, pentru mine ciudat? Niciodata n-am sa stiu. Atunci, in noaptea de mos Nicolaie, s-au creat imprejurari prielnice, care au dus mai tarziu la casatorie. Mai mult: cu bucurie si smerenie, port numele acestui Sfant, iar intamplarea a fost cu-atat mai minunata. Avem doi copii pentru care avem toate motivele din lume sa multumim Lui Dumnezeu.
OK. N-ar fi fost ea, ar fi fost alta, ar fi fost alti copii, dar oare cu cine ar fi urmat sa-mi impart soarta si pacatul neamului? Continui sa cred ca nimic pe lume nu-i intamplator, iar Mos Nicolaie, pe langa faptul ca e un mare shugubatz, are o mare slabiciune pentru familie si ganduri curate!
Multumesc pentru a nu-stiu-cata oara Sfantului Nicolaie si Lui Dumnezeu ca i-a ascultat rugamintea de a fi mijlocitor!! Sincer doresc oricui o familie unita si vesela ca a noastra, cu copii buni si cuminti, care... inca mai cred in Mos Neculai si Mos Craciun la 12 si 14 ani.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2009, 21:57:49
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

La multi ani, om bun, sa iti fie mereu alaturi bunul Sf. Nicolae!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nicolae dorinastoica14 Diverse Sarbatori 13 18.06.2017 10:16:44
Sfantul Nicolae Velimirovici oana72 Generalitati 2 15.08.2012 18:21:56
Sfantul meu nicolae patricia2006 Intamplari adevarate 11 12.08.2012 00:08:07
Sfantul Ierarh Nicolae Victoria2005 Diverse Sarbatori 17 29.12.2010 17:26:54
Sfantul Ierarh Nicolae volga Moaste 1 30.06.2009 23:22:37