Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2009, 15:38:27
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Doamne ajuta!

Cred ca un sfat foarte bun atat pentru fete cat si pentru baieti ar fi caste bine ochii cand se marita sau se insoara. De obicei un aemenea comportament se da cat de cat de gol inainte de casatorie, dar nu tot timpul.

La fel trebuie cascat ochii si cand ne alegem duhovnicul. Asta ne invata si Sfintii Parinti, si mai ales in aceste vremuri de apostazie, trebuie mare grija.

Daca deja s-a maritat/insurat cu cine nu trebuie... greu de spus, fereasca Dumnezeu. Eu unul daca as fi femeie nu as sta langa un asemenea barbat. Nici cu copii, nici fara. Daca as avea copii ar fi un motiv in plus ca sa plec. Dar na, acum nu va luati dupa mine... zic si eu...

Bogdan.
Si da, si nu...uneori surprizele se tin lant abia dupa ce primesc statutul de casatoriti.

Am auzit de exemplu un caz in care tipul era de pus la icoana, toate neamurile o intrebau pe fata unde a putut gasi un asemenea baiat, timid, bun...ca o fata mare..si hop dupa casatorie au inceput bataile, betiile si circul....deci e greu de spus in unele cazuri daca fetele primesc indicii si nu le iau in considerare, sau daca nu primesc nici unul si se trezesc puse direct in fata faptului implinit!

Dar totusi si eu ca si tine, cred ca pe undeva cu totii primim indicii care ar putea conduce spre niste cincluzii simple legate de posibilul/a viitor/oare sot/sotie, insa din cauza ca unii cred ca iubirea iubirea este oarba, ca nu vede, nu aude si ca oamenii se pot schimba din iubire la 180 de grade...se poate ajunge si la astfel de cazuri.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42