![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Faptul că nu prea vorbim pe aici despre Ellen White, nu înseamnă că am renegat-o sau ne este rușine cu ea. Grelele prejudecăți ce le aveți cu privire la noi v-ar împiedica să acceptați ceva din ideile acestei femei cu instrucție incompletă, dar care după 150 de ani încă face de rușine pe mulți teologi. Așa că preferăm să vorbim mai bine din Biblie (după cum chiar ea ne sugerează) pentru cei ce au urechi de auzit. Dacă se întâmplă să fim luați în derâdere pentru principiul Sola Scriptura, ne vom purta cu umilință batjocura aceasta știind că e totuși un principiu divin, iar batjocoritorii își vor lua răsplata de la Judecătorul cel drept. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am scris: Ne purtăm cu umilință această batjocură căci știm: batjocura se îndreaptă spre Cel ce a spus "Stă scris" și Cel ce a inspirat ceea ce stă scris. Dacă nu ați știut lucrul acesta, mai este timp de pocăință... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Polemica se poate duce și în mod constructiv nu cu atacuri la persoană, ci discutând concepte, principii și dogme... |
|
|
||||
|
||||
|
DAI EXEMPLE IN FRANCEZA SI NU STII L. ROMANA. se zice: ai putea sa-mi FII un bun profesor, pt ca este la conjunctiv prezent.
|
||||
|
||||
|
boo! boo! mai ai multe de invatat si trait, garcon.... voi reveni.
Citat:
|
|||
|
|||
|
La valeur n'attends pas le nombre des années. Au revoir :)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 02:11:14 |
| un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 18:17:29 |
| raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 20:44:56 |