Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.11.2009, 17:51:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit O , Maică Fecioară Marie !

O, Maică Fecioară Marie ! / Prin vremuri grozave de urgie / Trec astăzi popoarele toate / Și-o lume întreagă se zbate . / O, Maică Fecioară Marie ! / Fă liniște , pace să fie , / Usucă potopul mâniei / Și-aprinde iar focul frăției . / O, Maică Fecioară Marie ! / Fă timpuri mai bune să fie , / Și zile mai multe senine / S-avem de la Domnul prin tine . / O, Maică Fecioară Marie ! / Popoarele zac în robie , / În lanțuri duc zile amare / Cerând de la tine scăpare. / O, Maică Fecioară Marie ! / Revarsă din cer bucurie , / Și scurge din valea de lacrimi / Noianul cel mare de patimi . / O, Maică Fecioară Marie ! / Fă iarăși în lume să vie / Iubirea , nădejdea , credința , / Și-n toate spre bine, voința . / O, Maică Fecioară Marie ! / Grăbește tu timpul să vie / O singură turmă să fie , / Și-un singur Păstor pe vecie ! Amin ! +
Vechi 02.12.2009, 21:56:29
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Preacurată Maică - Cristian P.

Trimite semn de pocăință / Poporului nedumerit/ Și adă iarăși la credință / Pe sufletul cel rătăcit ! / Dezleagă, Preacurată Maică, / Cătușele celor robiți / Și dăruiește-le răbdare / Creștinilor năpăstuiți !
Vechi 03.12.2009, 08:48:35
OmuBun
Guest

Implicit

Minunate rugaciunile pe-aici. Multe, frumoase si de mare folosinta. Am incercat sa descopar si rugaciunea pe care-o spun aproape in fiecare seara la miezul noptii, alaturi de celelalte, dar n-am gasit-o. Mie imi este foarte apropiata de suflet si o voi reda mai jos pentru a o vedea si altii. Sper sa nu ma incurc!...
Nepatata, neintinata, nestricata, fara de prihana Fecioara, Mireasa dumnezeiasca stapana, Care pe Dumnezeu Cuvantul, cu oamenii, prin prea marita ta nastere L-ai unit, si firea cea lepadata a neamului nostru, cu cele ceresti o ai impreunat.
Ceea ce esti singura nadejde a celor deznadajduiti si a celor biruiti ajutor, gata ocrotitoare a celor ce alearga la tine, si a tuturor crestinilor scapare, nu-ti fie scarba de mine, pacatosul, necuratul, netrebnicul si ticalosul, care cu urate si ganduri si cu vorbe si cu fapte de rusine, pe mine insumi de tot netrebnic m-am facut si prin lenevie, dulcetilor vietii rob m-am dat, ci ca ceea ce esti buna si Nascatoarea Celui bun, fii langa mine pururea ca o indurata si duioasa iubitoare de bine, in viata de acum calda mijlocitoare si ajutatoare, navalirile potrivnicilor oprindu-le si la mantuire indreptandu-ma. Iar in timpul iesirii mele, ticalosul meu suflet, pazindu-l si intunecatele chipuri ale viclenilor diavoli, departe de la dansul alungandu-le, de munca cea vesnica ma scapa si mariri celei negraite a Fiului Tau si Stapanului nostru si Domnul, mostean aratandu-ma, care sa o si dobandesc, stapana mea, preasfanta Nascatoare de Dumnezeu. Prin mijlocirea si prin sprijinirea ta, cu darul si cu iubirea de oameni a Unuia nascut Fiului Tau, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, caruia I se cuvine, toata slava, cinstea si inchinaciunea, dimpreuna cu cel fara de inceput al Lui Parinte si cu preablandul si bunul si de viata facatorul sau duh, totdeauna, acum si pururea si-n vecii vecilor. Amin!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2009, 22:37:51
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Chemarea Maicii Domnului la vreme de boală

La geamuri ferestrei doar norii mai vin , / Trecând și spre alții , lăsându-mă - în chin. / În pat, zac în boală, dureri noi încerc, / Și vine , și trece al orei greu cerc. / Măicuță înaltă , să-mi vii tu la geam , / Făcându-mi cu mâna , speranță să am , / Te-aștept , iar cu gândul te chem necurmat, / Ridică-mi durerea ce m-a-înfășurat ! / Toată nerăbdarea acum mi s-a-ntors / În of-uri și vai-uri ; de teamă sunt stors. . . / Îmi mângâie fruntea cu har luminat, / Fecioară Maria , de sus , din înalt ! / Prietenă Sfântă, nu mă părăsești / Când boala m-apasă , tu mă ocrotești !
Vechi 07.01.2010, 00:32:28
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Rugăciune - Mihai Eminescu

Crăiasă alegându-te / Îngenunchem rugându-te / Înalță-ne , ne mântuie / Din valul ce ne bântuie : / Fii scut de întărire / Și zid de mântuire, / Privirea-ți adorată / Asupră-ne coboară, / Și pururea fecioară, / Marie ! / Noi, ce din mila sfântului / Umbră facem pământului / Rugămu-ne - durărilor , / Luceafărul mărilor, / Ascultă-a noastre plângeri, / Regina peste îngeri , / Din neguri te arată, / Lumină dulce clară, / O, maică prea curată / Și pururea fecioară.
Vechi 24.09.2010, 14:28:58
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

O , Maică a Domnului , de-a pururi curată / și Maică a Omului binecuvântată ! / această închinăciune a noastră să fie / în revărsarea ei neîncetată . / Și către Preasfânta Treime, suită bucurie, / aducerea ei prea binemiresmată / de pe palmele Tale, către Hristosul Mire , / să-și treacă prinosul de dreaptă-slăvire. / Ca să putem cu Cerurile toate a striga , / dintr-o îmbrățișare necovârșire / cel mai presus : ALILUIA !
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru claudiu-marius Rugaciuni 208 18.02.2019 20:00:38
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... dorinastoica14 Diverse Sarbatori 18 25.03.2018 04:20:35
Ce se intampla cu sufletul nostru ? anisoara Generalitati 108 14.05.2011 16:57:10
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu alecsandru Rugaciuni 20 06.02.2010 18:42:59
Maria Nascatoare de Dumnezeu danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 28 29.08.2008 12:39:39