Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2009, 12:18:51
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

poate gandesc prea departe ,dar simt ca tot ce se intampla are doar un scop: exterminarea celor slabi ! eu ma includ din punctul lor de vedere in aceasta categorie ,avand tiroida autoimuna Hashimoto! credeti-ma ca de cand mi s-a declansat boala pe sistem nervos in timp am devenit alergica la nurofen ,la augmentin antibiotic si pana am realizat ca nu e de bine am tot luat pastile pentru orice durere de cap etc pana intr-o zi cand am zis gata ! revenind in tara mi-a fost teama de schimbarea de clima dupa atatia ani si vroiam sa ma vaccinez impotriva gripei sezonale ,insa bunul D-zeu mi-a aratat o alta cale: alimentatie sanatoasa ,vitamine ,sport etc .Eu cu siguranta NU ma voi vaccina nici impotriva gripei noi facuta de ei ,nici impotriva altei boli ! Vitamina D este “nutrientul miraculos“ care activează sistemul imunitar pentru a se apăra împotriva microorganismelor invadatoare – inclusiv gripa sezonală și gripa porcină. deci la ce bun vaccinul ?
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI antiecumenism Generalitati 1045 29.03.2024 21:46:14
20 de actiuni negative secundare florin.oltean75 Generalitati 15 11.04.2011 00:19:29
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti E_my Preotia (Hirotonia) 32 25.05.2010 13:38:30
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei Va_iubesc Generalitati 10 25.09.2009 19:06:32