![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cu mare placere, apropo, citesc de la fiecare cantare tot? :-s Ca audio, nu stiu nu era ca acolo :-s
|
|||
|
|||
|
Din cate am vazut, sunt la fel toate, dar iti mai dau si alte linkuri:
http://www.scribd.com/doc/8648912/Pa...aicii-Domnului http://www.cbrom.de/Rugaciuni/paracl...iiDomnului.htm Da, trebuie citit tot, si o rugaciune se repeta dupa cantarea a 6-a. |
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc mult tuturor, da la 21:30 a ramas.
Dumnezeu sa va rasplateasca. In 1-2 saptamani sper sa va spun si daca Viorel si-a rezolvat problemele. Bogdan. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca poti, printeaza-l, daca nu, citeste-l asa acuma, dar incearca sa ti-l procuri - nu costa mult - de la aproape orice biserica. |
|
|
||||
|
||||
|
Ce rugaciune se citeste dupa cantarea a-6-a?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bogdan. |
|
|
||||
|
||||
|
Chiar daca nu am m-ai scris multe vorbe aici,eu de rugat m-am rugat din tot sufletul pentru Viorel si alti crestini in necaz si boala citind Paraclisu Maicii Domnului la ora 21 ,imi cer iertare tuturor daca am gresit din anumite probleme ale vietii mele.
Si ma rog rugaciunea inimii pentru toti crestini. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sper si eu sa ne asculte Maica Domnului, indiferent ce problema ar avea Viorel. |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt si eu alaturi de cei care se roaga pentru Viorel. Dumnezeu sa-i daruiasca tot ce-i este de folos pentru suflet si pentru trup.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 12:23:26 |
| Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 |
| Rugăciune pentru a găsi pe cineva | elom | Generalitati | 11 | 06.04.2010 16:42:26 |
| Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? | venypad | Generalitati | 13 | 24.12.2008 23:06:37 |
| Stie cineva o rugaciune de genul asta? | Marrgot | Rugaciuni | 2 | 17.01.2008 17:06:59 |
|
|