Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2009, 22:29:53
cmihai cmihai is offline
Member

Data înregistrării: 07.08.2008
Locație: Romania, Banat, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Nu va luati dupa ce vedeti la TV si cititi in ziare e o mare dezinformare.
Din sursa sigura va spun (sotia mea e medic) ca aceasta gripa nu are nimic deosebit fata de gripa sezoniera sau care apare in fiecare an in lume in anotimpul rece, ba chiar rata de mortalitate e mai mica decat la gripa sezoniera.
Comaniile farmaceutice au investit miliarde de dolari in vaccine si trebuie vandute, si unde mai pui ca o "pandemie" acum pe vreme de criza e mana cereasca pentru toata industria medicala ... si nu numai.
Explicatia de ce asa multe cazuri e f.f.f. simpla orice caz de gripa apare (si acum apar destule ca e sezonul gripei si virozelor) se raporteaza ca si gripa AH1N1 sau gripa porcina/noua din motive de "siguranta" zic ei si din simplul fapt ca testele pentru gripa noua sunt scumpe si dureaza pana la 7 zile timp in care gripa se vindeca de la sine :) cu sau fara medicatie.
Acum marea problema e vaccinul ... multe voci spun ca e o problema cu el ... eu nu stiu ce sa va zic dar sfatul meu e sa nu va vaccinati ... orice om e expus virozelor si sistemul imunitar trebuie antrenat si tinut in priza, si parerea mea e ca nu are rost sa bagi in tine un virus (chiar si atenuat) plus o gramada de adjuvanti (adjuvantii combinati cu virusurile moarte sau atenuate se folosesc pentru "boost-ingul" sistemului imunitar) daca nu e nevoie?
E ca povestea cu drobul de sare ...
Ca o alta dovata ca e un mare "fas" aduceti-va aminte de gripa aviara de acum cativa ani ... parca acea gripa trebuia sa omoare 1/4 din populatia globului, SARS aparut in China la fel.
Totul e paranoia alimentata de cineva pentru un motiv ascuns (va las pe voi sa vi-l imaginati).
Sotia mea si nimeni din familia mea (avem si un copil de 5 ani) nu vom face acel vaccin ... asta e decizia noastra ... in rest fiecare decide pentru corpul si sanatatea lui.

Scuze de post-ul prea lung ... sper ca nu v-am plictisit.

Doamne ajuta!
Vechi 15.11.2009, 22:47:20
Simona-Marilena's Avatar
Simona-Marilena Simona-Marilena is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2009
Locație: Ilfov
Implicit

E posibil ca prietenul meu sa fi luat asa-zisa gripa porcina :|
Vechi 15.11.2009, 23:04:31
dorinel78 dorinel78 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.09.2006
Implicit

si mie mi e frica mai ales ca stau in bucuresti si circul cu autobuzul. sanatate multa prietenului tau marilena,
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 23:07:45
Simona-Marilena's Avatar
Senior Member

Implicit

dorinel, eu nu stiu ce sa fac, daca face vaccinul e de rau, daca nu-l face, iar nu e bine :-s si se simte foarte rau..
Vechi 15.11.2009, 23:09:21
Floar3's Avatar
Floar3 Floar3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
dorinel, eu nu stiu ce sa fac, daca face vaccinul e de rau, daca nu-l face, iar nu e bine :-s si se simte foarte rau..
Ce simptome are daca nu te superi?
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 23:18:46
Senior Member

Implicit

pana una alta sa ia paracetamol nurofen...
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 23:24:26
Simona-Marilena's Avatar
Senior Member

Implicit

il dor muschii, oasele, are febra, il doare capul, are stari de voma, tuseste putin, se simte foarte foarte obosit si slabit...
Vechi 16.11.2009, 07:29:48
Senior Member

Implicit

Citat:
il dor muschii, oasele, are febra, il doare capul, are stari de voma, tuseste putin, se simte foarte foarte obosit si slabit...

Nu te speria. Sa sune pe medicul de familie si sa i urmeze sfaturile. Sa nu ia antibiotice de capul lui. si sa ne tii la curent
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 23:32:56
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:

Vaccinul, din cate stiu eu, se face cand esti inca sanatos. Dupa ce te-ai inbolnavit, gata, infrunti boala asa cum este.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 23:37:40
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit Evanghelia de la Matei cap 24

6. Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie; luați seama să nu vă speriați, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârșitul. 7. Căci se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție și va fi foamete și ciumă și cutremure pe alocuri. 8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor. 9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire și vă vor ucide și veți fi urâți de toate neamurile pentru numele Meu. 10. Atunci mulți se vor sminti și se vor vinde unii pe alții; și se vor urî unii pe alții.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Gripa porcina,faceti vaccinul? tigerAvalo9 Generalitati 302 27.05.2010 17:30:49
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17