![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si fariseii se credeau privilegiati. Noua ni se da mult, dar ni se si cere mult. Celor ce li se da putin, putin li se va si cere. Si apoi si Iuda se simtea privilegiat langa Iisus Hristos pana la momentul cercarii. Stai, ca nu stii daca maine nu vei fi cercat si tu sau eu sau altii care acum se simt mai favorizati sau mai privilegiati. Maine putem claca in fata unei provocari, si atunci noi n-avem scuze ca ceilalti, care pot justifica ca n-au stiut. Dar mai eram dator cu un raspuns. De ce diferenta dintre Pavel si Iuda e imensa desi pareau oameni buni, amandoi. Cred ca diferenta o da tocmai raspunsul fiecaruia la situatii critice. Se spune ca pe om il cunosti cel mai bine in situatii critice, pe viata si pe moarte. Acolo se da raspunsul: cel bun sau cel rau. In rest parem la fel. Parem doar! Doamne ajuta!
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ratiune si Credinta | tara tara vrem ostas | Generalitati | 31 | 05.08.2011 22:06:42 |
Ratiune si Treime | naephius | Teologie si Stiinta | 36 | 29.07.2009 18:47:30 |
|