![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu nu are cum sa ceara asa ceva,El,cel mult are cum sa ii ia pe cei dragi la El atunci cand misiunea lor a luat sfarsit aici.Aceea este intr-adevar o incercare pentru noi cei care ramanem si o lectie de invatat. Ai2,indiferent ce replici ai primit de la unii si altii,nu e cazul sa confunzi crestinismul cu niste concepte rigide,iar adeptii lui nu sunt niste incuiati. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu vreau sa fiu oftopic cu un raspuns pe care eu l-am primit de la un ....nici macar "incuiat" nu-i pot zice |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, hai sa zicem ca ar fi asa. Dar nu-ti face rau singura acuma. Lasa-l. Ai auzit expresia "inapoia mea, satano!"?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu vorbeam de religie in sine si chiar daca "nu exista padure fara uscaturi" si unii cam fac exces de zel,nu aceasta este caracteristica crestinilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ei doamne!!! eu nu pastrez rautate nici macar pt ce-i ce-mi fac rau daramite pt cei ce vorbesc uneori fara sa stie ce.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eh, asa te vreau!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Lumea alege din Biblie ce considera ca e bun, iar aceasta selectie arata ca va conduceti dupa alte principii (si asta e foarte bine pentru ca in Biblie sunt destule atrocitati si instigari). Si eu consider ca multe pasaje din Biblie sunt foarte ok ca invataminte dar, la fel gandesc si despre Coran si alte carti "sacre", iar modul asta de gandire ma face ateu. Credinta a ajuns o comoditate sociala la care unii dintre noi renunta devenind atei. Ai mei nici n-au stiut o perioada si totul a fost "normal". Daca as fi continuat sa pup icoanele, nici n-ar fi avut vreo banuiala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, sacrificiul Brancovenilor tu l-ai interpreta ca omor asupra propriilor copii? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Numele copilului | casiana | Botezul | 184 | 23.11.2013 02:04:06 |
Educatia in declin | lugrez | Generalitati | 25 | 08.03.2011 08:39:10 |
Impartasirea copilului mic | DariaFlor | Generalitati | 95 | 08.09.2010 20:12:34 |
1 Iunie - Ziua copilului | costel | Generalitati | 10 | 03.06.2008 23:04:02 |
Educatia azi | IC | Generalitati | 25 | 12.03.2007 14:15:37 |
|