![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu cred ca exista vreo porunca care sa spuna sa tinem sambata zi de odihna... Si apoi: cati ani au fost de la inceputul lumii pana la potop?
|
|||
|
|||
|
Citat:
“Aduti aminte de ziua sambetei, sa o sfintesti pre ea. Sase zile sa lucrezi si vei face toate lucrurile tale, iara a saptea zi, sambata Domnului Dumnezaului tau, sa nu faci ….. Pentru ca in sase zile au facut Dumnezeu ceriul si pamantul si marea si toate cate sunt in ele si odihni in ziua a saptea. Pentru aceea blagoslovi Dumnezeu ziua a saptea si o sfinti pre dansa.” (Biblia de la Bucuresti 1688) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Porunca a IV-a: "Adu-ți aminte de ziua Sâmbetei ca să o sfințești pe ea" (Ieșirea 20,8 vers. ortodoxă 1914) Ce relevanță are în acest context? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Aduti aminte de ziua SAMBETEI"??????? Eu una stiam "Aduti aminte de ziua Domnului si o cinsteste"
|
|||
|
|||
|
Da, versiunea sinodală din 1914 exact așa spune: "ziua Sâmbetei".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Are relevanta intrebarea mea. Poti sa-mi raspunzi: cati ani au fost de la inceputul lumii pana la potop?
|
|||
|
|||
|
1656. Care e relevanța?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ai raspuns prost. Au fost exact 2243. Dar apropo' de unde stii ca au fost 1656 ca in Biblie nu scrie...
|
|||
|
|||
|
Poți verifica tu însuți. Ia la rând toată genealogia descrisă în cartea Facerii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu inteleg. Si scrie ca au fost 1656?
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
| Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
| Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|
|