![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
multumesc pentru raspuns. dar raspunsul tau este inteles doar de ortodoxi. :) imi foloseste ceea ce mi-ai spus, chiar nu stiam de ce se fac pomeni la anumite date.
. nici eu nu stiam ce este "sarindarul". In jud Prahova nu se mai poarta atatea pomeni :). din pacate nu pot combate un neoprotestant care se bazeaza NUMAI pe Biblie cu ceea ce mi-ai spus. ceea ce mi-ai spus unde pot gasi? pana acum n-am stiut ca exista Sfanta Traditie. de multe ori ma intrebam: o fi obicei sau face parte din religie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cat priveste afirmatia ca sectantii astia se bazeaza numai pe Biblie, sa stii ca nu e chiar asa, pentru ca ei au alta Biblie decat a noastra, au scos niste pasaje din ea, au modificat-o prin parti esentiale... Uite, citeste cum i-a combatut Parintele Cleopa folosindu-se de afirmatiile lor din Biblie! - http://www.ortodoxia.md/despre-marto...am-cu-sectarii
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Anaana, tocmai ai facut cunostinta cu unul dintre ateii de pe blog. Nu-ti face grija, insa, este inofensiv si chiar simpatic (atunci cand nu huleste!).
|
||||
|
||||
|
:))))))))))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Despre ce Biblie vorbești? Neoprotestanții au aceeași Biblie scrisă de prooroci, evangheliști și apostoli (sub inspirația Duhului Sfânt) pe care o au și ortodocșii. 2. Ce pasaje anume ''au scos" ? 3. Care părți esențiale au fost modificate? Pentru a răspunde la aceste întrebări nu ai nevoie de părintele Cleopa, e suficient să iei Biblia în mână și să verifici! |
|
|
||||
|
||||
|
http://bisericasecreta.wordpress.com...apta-credinta/
In rest, sa ne lumineze Dumnezeu pe toti! Extra Ecclesia nulla salus! (Sf. Ciprian al Cartaginei, sec. III)
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai concret, la ce te referi în Psalm (în afară de numărătoarea capitolelor și versetelor) și în 1 Regi (care e 1 Samuel în celelalte traduceri ale Bibliei)? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1 regi 2,6 - Domnul omoara si invie, El coboara la locuinta mortilor si si iaras scoate - ortodox - fa dupa intelepciunea ta si sa nu lasi ca perii albi sa se pogoare in pace in locuinta mortilor - neoprotestant cred ca mai sunt si altele, dar nu fac acum o analiza a bibliilor, ca-s prea mica pentru asa ceva. :) am vrut doar sa stii ca exista diferente. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 02:11:14 |
| un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 18:17:29 |
| raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 20:44:56 |
| raspuns | pompi | Vrajitoria | 1 | 06.07.2006 16:20:47 |