![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Poezia "Pasare de nea", scrisa de Zorica Latcu (Maica Teodosia):
Colo spre amurg, Ploi de aur curg, Ceru-i o lalea. - Tu de unde-mi vii in zbor Razletita ca un dor, Pasare de nea? - Colo-n departari Dincolo de zari Este-un loc curat Larg si desfatat Unde ochi nu plange Unde n-a curs sange Unde glont n-ajunge Unde nu strabate Geamatul de frate Plansul de vadana Of-ul de orfana Unde prin fanaturi Nu-s curse si laturi Unde-i numai floare Umbra si racoare Ca e loc curat, Binecuvantat, Plin de bucurie, Si de veselie, Loc de bucurie Care nu se trece Ci in veci petrece, Unde nici o raza Nu mai insereaza. - Pasare de nea Fa pe voia mea Dorurile mele Zboara tu cu ele Dincolo de stele In tarile-acele. - Ba, ca dorul tau Mare e si greu Aripile mele Mari sunt mititele Calea-i lunga foarte Si nu pot sa poarte Aripi mititele Doruri mari si grele. Eu de unde vin E numai senin Si acolo nu-i Dorul nimanui. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Rămas bun! Sa ne vedem la Poarta Raiului! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 13.01.2013 18:59:29 |
sa ne vedem la poarta raiului! | lore86 | Generalitati | 11 | 31.08.2010 21:29:54 |
Frumusetile ortodoxiei | Hartford | Generalitati | 4 | 05.10.2009 21:39:45 |
|