![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Faptul că eu îți pun sub ochi sensul unui cuvînt mă face o persoană imatură? Citat:
În mod implicit, fie că vrei sau nu să admiți, pînă și tu accepți selectiv anumite realizări științifice. N-ai zburat niciodată cu avionul? Nu folosești tehnologia nevăzută a undelor radio? Citat:
Tu ești deci sigur că există. „Descoperire” e bine zis, cînd cineva va face treaba asta, nu îl va mai ignora nimeni. Citat:
Citat:
Citat:
Mi-e de-ajuns să văd în religiile abrahamice: - cum sînt desconsiderate femeile în creștinism și exploatate în islamism - cum sînt privite drepturile omului - cum politicienii manipulează campaniile prin frăția-de-cruce cu biserica - cum este afectat învățămîntul științific de către religie - cum mor în Africa copiii prin exorcizări propuse de pastori creștini - cum au loc atentate teroriste în toată lumea în numele jihadului - cum este încurajată răspîndirea infecției cu HIV de către papă - cum credința oarbă întunecă judecata Citat:
Încă o dată, Tradiție: nu m-ar deranja să trăiesc între oamenii religioși dacă nu s-ar băga în sufletul meu fără să le-o cer. De-asta zic că orice religie centrată pe o divinitate e periculoasă. Divinitatea cere, omul dă. Taoiștii o să lase pe oricine-n bobul lor, fără să le impună regulile unei cărți. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta | Guru inc. | Generalitati | 32 | 30.06.2011 01:13:22 |
Adevar si obiectivitate | Traditie1 | Generalitati | 72 | 06.02.2011 14:51:35 |
Habotnicie | 06dec | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 03.04.2009 13:42:34 |
Puratatorul de cuvant al Patriarhiei il acuza pe Parintele Justin de habotnicie! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 131 | 26.01.2009 10:37:47 |
credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
|