![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cititi postarea care se afla inaintea a ceea ce am scris eu si veti vedea ca am avut dreptate sa scriu. Mai aveam putin si se incepea cu lectii de sexologie. Pentru unii am fost dura ,pentru altii nu. Depinde cum priveste fiecare lucrurile. Apoi am scris asta ,la care nu am primit raspuns (pentru Andrusca): "Daca am spus ceva neadevarat ,te rog sa ma atentionezi . De ce dur atata timp cat subiectul putea fi abordat oriunde pe net ,pe orice forum ,nu neaparat ortodox ? Eu spun asta tinind seama de turnura pe care au luat-o discutiile ,fara legatura cu credinta. " Spune-mi si mie daca am jignit pe cineva . Desi sunt off topic ,pentru ca multa lume sta pe acest subiect ,intreb si eu ce carti scrise de staretii de la man.Optina ,sau despre ei ati citit si vi s-au parut mai interesante. Am terminat de curand de citit Viata sf.Nicon ,scrisa de monahia Maria ,si as mai citi si alte carti de acest fel. Doamne ajuta ! Last edited by anita; 21.10.2009 at 15:01:52. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|