![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar noi (si nu numai) nu exterminam pe nimeni. Dimpotriva, vrem ca si altii sa se bucure de ceea ce ne-a descoperit Dumnezeu (prin Cuvantul Sau). Asa cum viata mea s-a schimbat in bine, as dori ca si viata altora sa se schimbe (inclusiv in chestiuni aparent minore, cum ar fi adoptarea unui stil de viata sanatos). Referitor la rasisim: de cand fac parte din biserica adventista, mi-am facut multi prieteni de etnie romma (oameni deosebiti, schimbati de Dumnezeu). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
...stii cu banii poti cumpara orice
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. Ar fi frumos, pentru dvs., sa incetati cu barfele si minciunile. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
P.S ar fi frumos ,si crestineste si galant (asta dc esti un adevarat barbat ) sa iti ceri scuze ca m-ai jignit cu aceea "buna si crestineasca" caracterizare !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|
|||
|
|||
|
Bine.
Citat:
Imi cer scuze pentru partea cu jignirea. As vrea sa invat sa spun unele lucruri fara sa jignesc. |
|
|
|||
|
|||
|
Vedeți de ce nu e bine să judeci? Ne-ați judecat pe noi adventiștii că suntem rasiști. Eu și cred că și condor suntem români deci de aceeași rasă cu tot neamul ortodox românesc, cum am putea deci nutri gânduri rasiste impotriva lor? Dvs. însă v-ați dovedit a fi rasistă prin atitudinea aceasta vis a vis de romi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
cu placere ! sper sa poti dormi linistit in seara aceasta ,ca ti-am confirmat ! :)
|
|
|||
|
|||
|
Nu mă încântă niciodată să văd creștini xenofobi, intoleranți, șovini or rasiști...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am fost la Parintele Proclu | andmih | Generalitati | 29 | 21.01.2013 19:31:34 |
| Unde a fost raiul? | partenie | Din Vechiul Testament | 19 | 27.10.2009 16:07:20 |
| Am fost la Parintele Proclu | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.12.2008 09:45:31 |
| DE CE A FOST HAM BLESTEMAT | Laurentiu | Generalitati | 8 | 18.08.2007 14:03:42 |
|
|