![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu raspund ca si cand as fi la inaltime, raspund asa deoarece pentru mine lucrurile sunt simple. Stiu, poate par a fi invechit, rupt de realitate atunci cand imi cer certificarea la anumite lucruri prin duhovnic. Daca as fi intr-o astfel de situatie, nu stiu daca as avea puterea sa spun, bazandu-ma doar pe mine: ea este de mine ca a uitat trecutul, ea nu este de mine pentru ca inca se mai hraneste cu 'trecutul'. Duhovnicul poate sa vada daca este cu adevarat "jumatatea" ta sau a altuia. Asa ca simplitatea vine din faptul ca nu ocolesc divinul in aceasta problema.
Last edited by costel; 15.10.2009 at 18:01:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Unul dintre fostii mei m-a dus repede la duhovnicul lui pentru a-i afla opinia. Duhovnicul i-a sugerat sa se insoare mai repede pentru a nu ma pierde, dar eu nu am vrut sa ma mai marit cu el pentru ca asa am considerat eu de cuviinta. In acest caz se poate spune ca duhovnicului lui i s-a parut ca eu as fi fost '"jumatatea" aluia...dar s-a inselat, pentru ca eu nu eram de fapt si am simtit ca nici el nu era " jumatatea mea". Last edited by AndruscaCIM; 15.10.2009 at 18:17:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Andrusca, chiar daca se intampla ca omul sa iubeasca pe altul deodata, pe neasteptate chiar si pentru el insusi, simte daca este iubit. Cand simti cu adevarat ca nu esti iubit, nu e cazul sa mai mergi la duhovnic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ai pus punctul pe i.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da, m-as risca. A nu tine sema de ce-ti spune, inseamna a te crede superior lui si nu-i bine. Uneori lucrurile care noua ni se par a fi nepotrivite sunt cele potrivite. Dar de, inca nu suntem "copti" la minte ca sa le primi asa cum se cuvine. |
|
|
|||
|
|||
|
Foarte adevarat!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 03:33:24 |
| prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 11:35:27 |
| prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 21:47:30 |
| ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 21:26:33 |
|
|