Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2009, 17:54:06
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Costel, nu exista politician altruist
Da intadevar ca orice alt om politic, Basescu va face diverse demersuri care sa-l lanseze mai departe insa ele ne vor afecta si pe noi pozitiv ( marirea salariilor, a pensiilor, asfaltarea trotuarelor sparte, etc) insa el are ceva in plus fata de altii,...o foarte buna memorie, SCOALA VIETII si este uns cu toate alifiile si smecheriile. Tot ce-ti trece prin minte el le-a facut!
Crede-ma acesta este PROFILUL de politician de care are nevoie Romania

..iar duhovnicia ta nu are legatura cu el, sper ca nu la asta faceai referire
Reply With Quote
Vechi 07.10.2009, 17:58:44
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Costel, nu exista politician altruist
Da intadevar ca orice alt om politic, Basescu va face diverse demersuri care sa-l lanseze mai departe insa ele ne vor afecta si pe noi pozitiv ( marirea salariilor, a pensiilor, asfaltarea trotuarelor sparte, etc) insa el are ceva in plus fata de altii,...o foarte buna memorie, SCOALA VIETII si este uns cu toate alifiile si smecheriile. Tot ce-ti trece prin minte el le-a facut!
Crede-ma acesta este PROFILUL de politician de care are nevoie Romania

..iar duhovnicia ta nu are legatura cu el, sper ca nu la asta faceai referire
Observ ca ai enumerat practic toate defectele unui om ( in afara memoriei foarte bune...ceva ce nu il poate caracteriza pe Basescu, pentru ca lui ii amintesc cei din jur ce are de spus si il si sfatuiesc mai ales in momentele in care isi revine din betii si amantlacuri ), fie el om de rand sau politician...dar se pare ca nu te deranjeaza lipsa de bun simt, de clasa si de diplomatie, calitati care nu ar trebui sa lipseasca niciunui politician adevarat dar care ii lipsesc cu desavarsire lui Basescu. Basescu se poarta ca un copil din jurul blocului pe care l-au lasat parintii de izbeliste si traieste si el cum poate, numai sa-i fie lui bine...foarte de prost gust totul la Basescu.

Scoala vietii o am si eu, dar primind o educatie din partea unor parinti de calitate, nu sunt de acord nici cu vulgaritatea, nici cu prefacatoria si lipsa de scrupule si stiu ca Romania ar avea nevoie de un om de calitate si nu de un mascarici care se da in stamba la orice eveniment si care e confundat de restul presedintilor cu un sofer

Last edited by AndruscaCIM; 07.10.2009 at 18:05:33.
Reply With Quote
Vechi 07.10.2009, 23:07:34
crisenc crisenc is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania Bucuresti Sector3
Implicit consens

Buna seara!
Sunt "nou nout"...am 53 de ani... este prima data cand ...cred... ca postez pe un site! Sunt la gradinita cu credinta desi am absolvit studii superioare economice (1980). Asa ca imi cer iertare ca indraznesc sa postez pe acest site pe care simt ca ma regasesc in starea care sunt in prezent prin voia lui Dumnezeu.
Gata cu prezentarea!

Provocare:

Azi am vazut pe site postat Dan Puric - am ramas perplex.... placut perplex daca pot sa spun asa!
Si am vazut Lumina!

Provocarea mea pe forum (daca va ajunge sa fie postata)... este:

Dan Puric cu voia lui Dumnezeu .... NOUL Presedinte al Romaniei?!!!! AMIN
Reply With Quote
Vechi 08.10.2009, 06:20:26
mirelat
Guest

Implicit

Are ceva studii de management Dan Puric, sau macar experienta?
Reply With Quote
Vechi 08.10.2009, 10:09:40
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisenc Vezi mesajul
Dan Puric cu voia lui Dumnezeu .... NOUL Presedinte al Romaniei?!!!! AMIN
Cred ca lucrarea lui Dan Puric are loc la un alt nivel, acela al "redesteptarii constiintei". Sa nu ne asteptam ca el sa relanseze economia tarii noastre.
Reply With Quote
Vechi 25.10.2009, 10:29:22
Junior Member

Implicit consens

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Cred ca lucrarea lui Dan Puric are loc la un alt nivel, acela al "redesteptarii constiintei". Sa nu ne asteptam ca el sa relanseze economia tarii noastre.
Intradevar REDESTEPTAREA CONSTIINTEI!
Mai intai insa:
1.Este o discutie ipotetica pt ca este putin probabil ca Omul Dan Puric sa accepte asa ceva!
2.Relansarea economiei nu se face de catre Presedintele Romaniei (economia este specializarea mea de cca 29 de ani), pt ca dpdv constitutional Presedintele nu are prerogative in acest sens.
3.Excelent accentul REDESTEPTAREA CONSTIINTEI !!! Acesta este intradevar misiunea noului Presedinte al Romaniei. in contextul economic actual!
Reply With Quote
Vechi 25.10.2009, 15:00:26
pacatoasa's Avatar
pacatoasa pacatoasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2007
Implicit

Eu tot pe Basescu o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun. Nu vreau sa ajunga hienele de la PSD la guvernare. Eu nu am uitat ca ei sunt cei care au pus tara pe chituci , vanzand fabrici, combinate, etc....distrugand totul. Iar cei de la PSD sunt manevrati de tatuca lor Iliescu, care este un ateu declarat.

Acum vad ca nicio televiziune nu-l mai sustine, inainte il sustinea Realitatea, insa Basescu cu echipa sa,nu a vrut sa vanda terenurile din Delta pe care le are concesionate patronul Realitatii si i s-a retras sprijinul. Va dati seama ce ar fi insemnat ca aceste terenuri care apartin tarii sa fie facute proprietate privata!? Ei bine, Basescu nu a lasat sa se intample asta, cum au facut cei de la PSD..au instrainat tot ce au putut...

Sper ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa alegem totusi presedintele potrivit.

Singura fericire pe care o ai vine de la cea pe care o dai (Eduard Pailleron)
Reply With Quote
Vechi 25.10.2009, 17:50:23
Junior Member

Implicit consens

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Eu tot pe Basescu o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun. Nu vreau sa ajunga hienele de la PSD la guvernare. Eu nu am uitat ca ei sunt cei care au pus tara pe chituci , vanzand fabrici, combinate, etc....distrugand totul. Iar cei de la PSD sunt manevrati de tatuca lor Iliescu, care este un ateu declarat.

Acum vad ca nicio televiziune nu-l mai sustine, inainte il sustinea Realitatea, insa Basescu cu echipa sa,nu a vrut sa vanda terenurile din Delta pe care le are concesionate patronul Realitatii si i s-a retras sprijinul. Va dati seama ce ar fi insemnat ca aceste terenuri care apartin tarii sa fie facute proprietate privata!? Ei bine, Basescu nu a lasat sa se intample asta, cum au facut cei de la PSD..au instrainat tot ce au putut...

In asta consta CAPCANA de la revolutie incoace: dupa cum spui chiar tu "o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun"
Asa am ajuns sa alegem de atunci (1989) sistematic, pe cel pe care il vor de fapt Ei!

Nu stiu inca CUM!.... Dar, TREBUIE SA NE TREZIM, SA LE ARATAM CA NU MAI SUNTEM PROSTII LOR, PE CARE II MANEVREAZA CUM AU INVATAT DIN 1989 PANA IN PREZENT!

Eu unul nu ma prezint la vot! Nu voi face aceasi greseala (pacat)! Acesti candidati la Presedentia Romaniei crestin ortodoxa majoritara, nu arata semnele Sfintei Treimi!

Sunt si ei niste pacatosi ca noi toti dealtfel, insa acesti candidati (vechi si noi) nu cunosc smerenia si nu urca alaturi de cei care se pocaiesc Calea suitoare si ingusta despre care spunea Parintele Arsenie Boca.

Pe toti fara execeptie ii "vad" stand fiecare la "taraba, tejgheaua" sa, asteptand musterii (votantii) sa le cumpere marfa expusa! Pe suprafata de plastic ordinar a tejgehelei "vanzatorii" expun Romania LOR! Organizati intr-un adevarat "cartel" ne vand iluzia Conducatorului (Presedintelui) crestin! Sunt cei DINTAI vanzatori ai Romaniei care vand TOTUL pe voturi fara sa ne ceara nici un ban!
Ne dau tot ceeace ne lipseste si nu mai trebuie sa invatam nimic ( ce rost are sa inveti sa pescuiesti cand CINEVA (PRESEDINTELE) Romaniei ne baga direct in traista pestele)

Dumnezeu va mijlocii Romaniei Conducatorul Ales sa inceapa sa o (re)transforme in Gradina Maicii Domnului!

PENTRU RUGACIUNILE SFINTILOR PARINTILOR NOSTRI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE POPORUL ROMAN. AMIN
Reply With Quote
Vechi 26.10.2009, 10:48:02
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul

Pai nu il mai sustine nimeni pentru ca nu mai e de sustinut, el o ia vertiginos spre dictatura si nu va fi cum vrea el oricum...ar trebui sa respecte si celelalte partide, si nu sa faca panarama de parca ar da comenzi pe vas, mai ales ca e dus pe aratura rau...macar de-ar fi fost intreg la cap, dar asaaaa.....
Reply With Quote
Vechi 07.10.2009, 18:05:17
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Andrei, l-am votat la inceput fara retineri. Acum tot fara retineri spun ca nu-l voi mai vota. O tara nu poate fi condusa doar pe baza ideilor care trec prin mintea unui singur om. Este nevoie si de ceilalti. El se pare ca nu a inteles asta. Se vrea singur in a conduce.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric presedintele Romaniei tot-Laurentiu Generalitati 218 10.11.2012 21:24:19
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin andra_v Generalitati 2 30.06.2012 21:10:25
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05
Presedintele Americii un om manipulat? goldfinger17 Generalitati 37 09.11.2008 02:34:21