![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Problema ta Cristina este ca prin mesajele pe care le-ai trimis pe forum, nu demonstrezi ca ai fi o persoana cu frica de Dumnezeu si ca il iubesti pe Dumnezeu! Mircea Eliade zice in "Istoria credintelor si ideilor religioase " ca : " A fi, sau mai degraba, a deveni om, inseamna in primul rand sa fi religios " si da urmatoarea definitie religiei: " Religia este comuniunea filiala de iubire sfanta dintre Dumnezeu si om, traita inlauntrul inimii si manifestata in afara prin credinta, cult, virtuti si fapte bune ." Dar daca-l citesti pe Emil Cioran, e explicabila afirmatia ta. Iar tie Nutzi draga, iti pot spune ca ar fi trebuit sa-ti indemni fiica a se opri de la a posta aceste mesaje deloc ortodoxe, caci, ca parinte : " nu doar hrana se cuvine, / Ca sa cresti copilul tau; / Fa-l sa-nvete ce e bine / Si sa stie ce e rau! " Pacat ca nu se mai sfarsesc aceste discutii neprincipiale.
|
||||
|
||||
|
serios?da ce am zis neortodox???nu am injurat, nu am dat in cap nimanui, am zis un lucru real.acea doamna vb numai aiurea si atat.asta e realitatea.ce stiti dvs despre mn?si credinta mea?emil cioran, l-am invatat la scoala, ca toti ceilalti.dar nu are nici o legatura ceea ce citesc cu iubirea mea fata de Domnul.si de ce sa va dau atatea explicatii?de ce sa ma opreasca mama?ce am zis?supara adevarul?ca va bate-ti joc de stradania altuia care zile si nopti nu a putut manca, dormi, stresandu-se de cum sa rezolve intr-un fel treburile, sa nu fie despartiti cei 6 copilasi.de ce sa fiu oprita in a spune ce gandesc?de ce sa fiu oprita in a spune ca tot ce spune acea doamna e o minciuna?de ce sa fiu oprita sa zic, sa ne intl sa vedem impreuna ce e si ce nu e?asta e neortodox?sau neortodox este felul in care judecati, banuiti si murdariti sufletul altuia si totodata munca lui?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 01:00:03 |
| O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 18:42:54 |
| Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 18:25:04 |
| Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 13:47:46 |
|
|