![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu cred ca Judecata de Apoi vei intelege de ce a murit Cristi asa impreuna cu copilul lui lasand in urma o mama distrusa. Dar tu nu crezi ca te vei intalni vreodata cu El din moment ce esti un agnostic anticrestin. Totusi cauti pe Cineva raspunzator de aceasta nenorocire...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca te intereseaza, numele lor sunt Cristian (tatal) si Mihai (fiul).
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mihai nu trebuie pomenit din moment ce a trecut la cele vesnice la varsta de 5 ani. Uite ca familia are sigur un sfintisor in Cer care-L va ruga pe Dumnezeu sa-i aduca si pe ai lui langa el.
|
|||
|
|||
|
Corect, trebuie sa moara si copiii, ca sa nu-i dea lui Dumnezeu cu rest. Ca sa dea frumos o statistica macabra. Tu citesti ce scrii pe forum?
|
||||
|
||||
|
De ce nu reproduci tot ce a scris Florin ? De ce extragi numai ce-ți convine ? Citește ce reprezintă moartea, înțelege ce este ea defapt , nu limita totul, absolut totul , la cele de aici . Am mai discutat parcă de sensul vieții și părerea ta a fost (ne) clară : sensul vieții este perpetuarea ei ! O mare aberație, dragul meu .