Citat:
În prealabil postat de anita
Violeta ,nu cunoasterea si interpretarea bibliei ne mantuie .
Noi trebuie sa citim cu evlavie Noul Testament ,o carte sfanta ,de altfel ca si Vechiul Testament.
Si sa constientizam ca cele spuse acolo de Mantuitorul sunt adevarate si ne sunt de folos.
Cand spune "Acela care bea singele Meu si maninca trupul Meu ,va ajunge in imparatia lui Dumnezeu" asa este ,asta trebuie sa facem.(am citat din memorie)
Am citit o carte a par.Paisie Aghioratul ,parca el povestea de un batranel din sf.Munte ,care nu stia prea multe rugaciuni ,dar avea o viata traita in sfintenie incat a cerut un peste pentru un frate bolnav ,si pestele a venit din mare in mana lui.
Asa trebuie sa fim ,nu ca acesti sectanti ,care in mandria lor vor sa ne demonstreze ca au dreptate.
Daca au dreptate foarte bine ,sa ne lase in pace.
Eu nu vad necesitatea acestor topicuri legate de sectei , doar pentru a nu se rataci unii frati intru ortodoxie ,sa zicem.
|
multumesc anita ,stiu ca nu cunoasterea Bibliei ma va mantui ! suferind din cauza familiei adventiste si evangheliste a sotului meu ,nu ma pot stapani ...stiu ,nu e frumos din partea mea ...dar am intors de atatea ori obrazul (asa cum spunea Hristos ) iar ei m-au lovit de fiecare data ... nu ii mai suport cand ii aud ce frumos vorbesc ei despre ei ,sau cum dau ei citatele din Biblie ,si apoi fac rautati....nu generalizez ...poate mai sunt si oameni buni printre ei ...dar eu am avut parte numai de cei rai ,care m-au calcat in picioare ,care mi-au luat bunatatea drept prostie ...nu stiu dc ma poti intelege ,dar suferinta m-a schimbat !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro