Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2009, 02:11:16
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
Fratele Ioan fiind fratele Catalinei care si-a pierdut sotul Constantin si pentru care v-ati rugat si va multumesc in numele ei si al meu,sufera de cancer in gat ,si face radioterapie caci i se extinde spre cap si urechi.
Va rog din suflet care pute-ti rugati-va si pentru el 1 min,stiu ca santeti cu toti extraodinari si nu lasa-ti pe nimeni bolnav si in nevoi.
Doamne ajuta,Bunu Dumnezeu sa va rasplateasca pentru rugaciunile vostre!
Am intilnit o multime de sfaturi pentru cei ce se roaga pentru altii si toate spun asa :Roaga-te pentru el/ea dar NIMIC nu foloseste daca el/ea nu se pune pe genunchi.Oricit de slaba este rugaciunea,TREBUIE sa o spuna caci este sprijinita de PUTEREA celor multi care se roaga si ei,dar trebuie el/ea sa SE PUNA pe genunchi.Iar daca nu poate de boala...nu stiu,dar sint aici altii care stiu.
Amin.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fratele Ioan - Campulung - stie cineva? Nicador Generalitati 6 11.01.2013 14:51:46
Va rog din suflet sa va rugati pentru Andrei cred_cu_adevarat Rugaciuni 1 12.05.2010 16:28:57
va rog din suflet sa va rugati pentru REMUS icamilin Umanitare 85 11.09.2009 17:35:43
rugati-va pentru Pr.Gherontie NiCcoleta Rugaciuni 6 07.06.2008 15:42:12
Rugaciune pentru fratele Petre Tudor Generalitati 5 09.01.2008 21:03:05