![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
tricesimusquintus nu sunteti partid politic ? eu zic ca da ! pai eu nu ma bag pe site-uri adv sau alte cele sa atrag persoanele in credinta mea ,eu imi vad de treaba mea ,incerc sa fiu mai buna ,sa citesc Biblia ,sa ajut etc voi ce faceti ? si normal ca e platit sa faca propaganda pe site-uri ortodoxe ,altfel ar fi raspuns simplu: nu sunt platit,o fac ca asa vreau eu ! si tu ai fost acolo cand Hristos tinea VT in mana ? hai sa fim seriosi !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro Last edited by elenavioletacocos; 29.09.2009 at 23:19:17. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
| Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 11:02:02 |
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 |
| Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 16:32:12 |
|
|