Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2009, 13:44:33
luchian
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Dar cine va obliga la ceva?
Raspundeti, bine, nu raspundeti, la fel de bine.

Acum, daca m-ai intrebat, as vrea sa stiu daca sinteti imuni la otrava
Prietene, sper ca nu ai uitat ca te aflii pe un forum crestin-ortodox si ca ai pus o intrebare cu tematica religioasa.

Raspunsul la intrebarea ta:

Da, eu sunt imun la otrava. Eu iau cel putin o portie de "verde de mahala" si vad ca ma trezesc in fiecare dimineata. E clar ca avem puteri supranaturale asa ca te asteptam sa te botezam si sa-ti impartasim si tie din puterile noastre miraculoase. Asa ai evolua mult mai repede.

Dar cred ca raspunsul meu nu te avantajeaza asa ca ar trebui sa faci un reserch, pentru a avea rezultate relevante. Iti recomand sa vorbesti cu cei de la http://www.irsop.ro/ si poate te vor ajuta cu sondajul.

Succese!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cuviosul Marcu din muntele Fracesc - Etiopia antoniap Mari Duhovnici si predicile lor 3 02.01.2016 18:41:14
Mănăstirea MĂRCUȘ,jud.Covasna,are nevoie de ajutor cristian67 Umanitare 0 08.01.2011 10:07:55
Rugaciuni ale parintelui Marcu de la Sihastria NECTARIE Generalitati 0 10.12.2010 11:36:18
Frica si indoiala lui Cristos !(marcu 14,33-36) Radu32 Din Noul Testament 15 03.12.2010 10:43:03
acatistul Sf. Apostol si Evanghelist Marcu vodoina Resurse ortodoxe on-line 0 10.12.2008 10:21:55