![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine spune ca atunci cand vorbesti de ala sufletul trebuie sa ti se umple de ura? Eu, unul nu simt decat compasiune fata de tagma lor. Dar, hai sa nu inversam exceptia cu regula. Incearca sa citesti randurile de la inceput ca o invitatie si nu ca o lamentare. L-am primit ca si test, dar acum, pentru mine a devenit un deziderat. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]()
Singurul lucru pe care nu l-a dat Dumnezeu omului, este placerea de a-i rapi semenului bucuria si mai ales dorinta de a si-o distruge in propriul suflet! Asa ca iubiti si bucurati-va, caci asa se va arata omul chip al lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() (doamna e din Maroc, iar tatal ei este originar din Egipt) Last edited by LapetiteMoc; 19.09.2009 at 00:34:04. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 19:38:07 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
Preot trecut la sectari? | ancadumitru | Secte si culte | 180 | 27.09.2010 09:37:52 |
|