![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragi credinciosi, ce veti crede acum daca eu va doresc sanatate, in lumina citatului dintr-un cunoscut (Bolile sunt tamaduitoare, le da Dumnezeu ca sa ne intareasca sufleteste si sa devenim fericiti!)?
Ce sa va urez acum? Sa fiti cit mai bolnavi si mai fericiti? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Cristi, daca ar fi oricine altcineva decit Dzeu, care face ca el, adica te blesteama pe tine si pe neamurile pina la a nu-stiu-cita spita, si nu un simplu blestem, ci unul cu boli crude, pentru fapte cu consecinte mult mai slabe decit bolile si suferinta provocata de ele, si care iti porunceste sa-l iubesti mai mult ca pe copilul tau, l-ai iubi?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai ziceti ca stiinta e cum e Acum chiar am o curiozitate: asa-i ca nu sinteti fericiti cind sinteti bolnavi? Sau altfel: asa-i ca nu sinteti fericiti cind altul e bolnav, chiar daca stiti ca el e fericit, crezind ca e bine ca e bolnav? Asta ca sa nu cred ca traiesc totusi cu totul pe dos fata de majoritatea populatiei acestei tari |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stiinta e cum e. Tu esti cum esti. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
|||
|
|||
|
Iar El este Cel ce este, da, stiu.
Stiinta sintem cu totii, pentru ca e singurul produs uman care e valabil in orice tara te-ai duce, e singurul limbaj comun pentru intreaga umanitate. Last edited by topcat; 18.09.2009 at 10:31:07. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
)Eu de exemplu daca m-as apuca de droguri, as intra in MISA, as manca numai la Fast Food si as deveni si o persoana plina de sentimente negative la adresa " aproapelui meu" este clar ca ii voi transmite bietului copil o anumite mostenire , o anumita educatie defectuasa....si asta inseamna practic efectele vietii parintilor asupra generatiilor viitoare, nu crezi? Copiii mei primind o astfel de educatie si luand aceasta educatie ca pe o stare de normalitate, ar transmite-o mai departe copiilor lor...si tot asa....Se vede clar ca tu nu intelegi modul in care percepem noi viata cu bune si cu rele. Nu e vorba ca sarim de fericire atunci cand suntem bolnavi, e mai mult faptul ca avem credinta in Dumnezeu, ca nu ne revoltam impotriva tuturor, ca incercam sa primim si bunele si relele fara sa cartim " Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul fie binecuvantat!" -Cartea lui Iov Sper ca ai inteles ceva din filosofia mea de viata
|
|
|
||||
|
||||
|
Topcat,spui ca stiinta este singurul limbaj universal care poate explica universul interior si exterior.
Pana acum mie nu mi-a explicat (sau poate nu sunt in cunostinta de cauza si aici ma poti corecta tu) nici macar fenomenul de clarviziune. PS:Te rog sa nu incepi sa ma iei in ras,pentru ca atunci o sa am dubii in privinta deschiderii pe care sper ca o ai. Personal am cunoscut nu doar un astfel de om si te asigur ca fenomenul exista. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Era vorba de aberatia ca pacatele se transmit GENETIC sau mai stiu eu prin ce canale de comunicatii subtile intre generatii si care pot duce la boli cauzate exclusiv de pacat. Dar de ce sa iei bunele si relele fara un simt critic? E educativ? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|