![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
si pentru ca in acest caz nu e vb de copilul cuiva dintre noi ci unul strain nu conteaza,chiar daca poate el nu are un parinte care sa le rupa degetele nenorocitilor,el ramane doar "un copil" cat timp nu e vb de noi nu ne intereseaza..am gresit intrebarea probabil ca trebuia sa intreb asa "daca treceati pe strada si vedeati aceasta scena ce ati fi facut?"avand in vedere ca cei care radeau pe fundal probabil erau la fel de "strong" ca derbedeul ala..nimic probabil(nu ma refer la dumneavoastra in speial)...majoritatea ar trece indiferenti..sau poate ca doar bat campii..nu mai conteaza..
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 12.09.2012 21:24:24 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
Se schimba ora la noapte | florinbrasov0 | Generalitati | 8 | 31.10.2010 21:53:35 |
Ce ati schimba la voi insiva? | GheronIosifIsihastul | Generalitati | 16 | 13.10.2010 12:11:46 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|