Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2009, 19:26:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de teatru-copii Vezi mesajul
Exista si aceasta tentatie de a face negot cu virtutea.

Eu ma refeream la acei "bolnavi" cum le spune Cristi. Cum continui sa-l iubesti pe cel ce te uraste dupa ce te-ai straduit sa-i faci binele? Cred ca ati intalnit asemenea situatii.

Doamne ajuta!
Dacă sunt ai noștri , din familia noastră , este ceva mai simplu , pentru că nu-ți poți alunga copilul, fratele și sora de sânge, tatăl sau mama care ne-a dat viața, cu toate că există și altfel de "oameni", oameni "bolnavi", oameni rătăciți . Pentru ceilalți frați ai noștri , iubirea , prietenia ce le-am oferit o este până la urmă garanția împăcării față de noi înșine , garanția unei suflet liniștit , garanția păcii cu Dumnezeu . De nu primim aceași dragoste, prietenie și respect până la urmă , este mult mai puțin important, pentru că până la urmă , nici milostenia, nici iubirea de aproapele nostru nu sunt pentru obținerea unui beneficiu imediat și nici nu trebuie a avea nici măcar gândul la așa ceva . Find bine plăcuți lui Dumnezeu , ne demonstrăm adevărata iubire față de El , și apoi de unde nu știm noi , că multe situații neplăcute , pe moment, din viața noastră , nu sunt încercări ale pedagogiei Divine !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi OvidiuO Pocainta 76 19.04.2013 20:51:24
Iubirea iosif Generalitati 127 30.03.2013 10:30:24
Iubirea caiusltd Rugaciuni 1 27.08.2010 16:01:07
Taina yulyus Rugaciuni 0 28.01.2010 22:45:07
Iubirea silverstar Generalitati 10 17.01.2007 12:37:35