Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.08.2009, 12:43:56
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Nu exista nici un fel de mileniu viitor!; pentru cei vrednici sa-l primeasca, "mileniul" apocaliptic este chiar acum; este viata plina de Har din Biserica Ortodoxa, de-a lungul acestei "mii de ani" ce desparte prima venire a lui Hristos, adica Intruparea Sa, de venirea lui antihrist.
Dvs. ignorati Sfanta Scriptura si inventati fel si fel de invataturi.

"Ei au inviat si au imparatit cu Hristos o mie de ani"(Apocalipsa 20:4). Se vorbeste despre prima inviere, adica invierea celor credinciosi.

"Ceilalti morti n-au inviat pana nu s-au sfarsit cei o mie de ani" (Apocalipsa 20:5) Se vorbeste despre invierea, dupa o mie de ani de la prima inviere, a celor necredinciosi.

Daca dvs. sustineti ca "mileniul" este chiar acum, trebuie sa-mi spuneti cand a avut loc prima inviere (ca eu nu stiu nimic despre faptul ca Domnul Iisus hristos a revenit deja si a inviat pe cei morti in Hristos; sunteti cumva martor a lui Iehova?). Pentru ca acest "mileniu" este incadrat de cele doua invieri (Sfanta Scriptura este limpede in acest sens).

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 14:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 15:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 23:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 22:32:25