![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
@Andreicozia, s-o luam incet:
1. Depinde in care diaspora. La tine in zona or fi. 2. Da, ai dreptate, unii asa gandesc. Am plecat de la ai mei pentru niste motive, sa ma duc tot la ei? Dar ca ortodox tot intr-o biserica ortodoxa te regasesti cel mai bine, si mai bine, in limba ta. 3. Dar nu-i opreste nimeni sa lucreze si altceva. Problema (cred ca pretutindeni) este la Liturghiile din timpul saptamanii, cand lumea lucreaza, in afara de pensionari si someri. @Hartford - si noi ne intrebam de fiecare data. Duminica este mai usor, vine intotdeauna lume la strana. In timpul saptamanii e mai greu si atunci duminica intreaba preotul pentru saptamana daca are pe cineva la strana, ca sa stie daca tine slujba! Mai vine cate cineva intotdeauna. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii din diaspora | sophia | Preotul | 131 | 15.06.2010 19:16:58 |
Cor, strana, cantarile preotilor | sophia | Muzica Bisericeasca | 17 | 13.08.2009 21:37:05 |
Are voie si interes BOR sa se dezvolte in diaspora? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 07.05.2009 18:15:08 |
Are cineva nevoie de o voce buna in strana in buc? | frezia | Muzica Bisericeasca | 2 | 21.11.2007 21:43:00 |
|