![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti rugaciuni impotriva necuratului,poate este si asta una din cauzele la care ma simt asa.Ce sa fac in cazul asta?Iau pastile si parca ma simt mai bine dar starile revin.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ambitioneaza-te, spune-ti "dar pana cand ma afund pe mine in hau"! Stii, sa-ti spun un secret, dar ramane intre noi ... TOTI avem caderi, toti luptam, toti simtim ca nu mai putem si toti credem ca numai noua ni se intampla ... Hai, esti dintre "ai nostri" ? Semneaza aici ca esti de acord si lupta, copile, pentru viata pe care ti-a daruit-o Hristos spre bucurie! |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, Dumnezeule, marele impărat și fără de început, trimite, Doamne pe ingerii Tăi, în ajutorul meu, ca să mă scape de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți. Fii mie ajutor intru toate, în strâmbătăți, in scârbe, intru mâhnire, în pustii, pe cale și pe apă, și mă izbăvește de toată înșelăciunea diavolească . Iar când mă vei auzi pe mine, robul Tău, rugându-mă Ție și chemând numele Tău, grăbește spre ajutorul meu și auzi rugăciunea mea. Degrabă sfarmă puterea și indrăznirea diavolului, alungă frica, cutremurul, spaima din inima mea. Așa Doamne, biruiește pe toți cei ce se împotrivesc mie, mă acoperă și mă apără de cel viclean, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci și cu ale tuturor puterilor Cerești, totdeauna acum și pururea și în vecii vecilor. Amin ! +
|
|||
|
|||
![]()
Buna,ieri iar m-am simtit bine ,am iesit in gradina publica (un parc mare) si dupa ce am ajuns acasa m-am simtit iarasi in starea aia de tristete ,de disperare.FOARTE GREU!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca toti trbuie sa facem acelasi lucru Dumnezeu si Maica domnului sa ne ocroteasca si sa ne aiba in paza lor. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 9 | 27.06.2009 00:03:34 |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 7 | 18.06.2009 15:59:07 |
SUNT UN OM FERICIT! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 9 | 08.10.2007 22:18:35 |
|