![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
heaven, daca noi nu suntem intelegatori atunci cine???? cred ca suntem suficienti de intelegatori. de 2 zile cel putin eu si LapetiteMoc ne chinuim sa scoatm ceva concret, o adresa, un cont. vad ca se mai simte si jignita acum....as intreba-o de ce??????? incercam sa ii dam solutii pt perioada lunga dar vad ca ne lovim de un zid. asa, 1 mil , 2 vor primi pt carut ....dar dupa????? vine iarna, intretinerea creste, nevoile-s mai mari, fata mare va merge la scoala....ce vot face???? vor cere in continuare?
ultimul lor measaj arata a au intele importanta actelor, asta a fost si scopul meu si nu numai al meu....ACTELE SUNT IMPORTANTE! cu ele poti sa iti ceri drepturile, respectiv alocatia pt copii.....care nu e chiar 2 lei, pt aia mica e 200 lei (bani dupa parerea mea) si alte cateva sute pt ceilalti , cu actele poti sa ceri ajutor social avand in vedere ca venitul pe membr de fam e mic....deci nu va mai simtiti jigniti ca NIMENI nu a avut intentia asta si nu o are. |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru transfer bancar e nevoie de multe alte date. Scrieti toate datele contului, cu cifre si majuscula, numele titularului de cont, Banca la care este deschis si adresa sucursalei unde ati deschis contul.
Numarul de telefon de la Biserica il aveti? Parintele cand intra pe forum? Va este vecin, deci nu e greu sa-l contactati! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 02:00:27 |
| Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 20:58:11 |
| Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 19:59:04 |
| Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 21:55:48 |
|
|