Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2009, 10:34:17
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
[indent]Aici intri in ape foarte tulburi. Adevarul nu este o simpla chestiune de statistica care poate fi relevat prin sondaje de opinie.
Adevarul despre ce crede un grup de oameni este o chestiune de statistica si poate fi relevat prin sondaje de opinie. Eu nu discutam despre adevar in general, ci despre parerea biologilor relativ la evolutionism.
Citat:
O astfel de abordare chiar nu are absolut nimic de a face cu stiinta, la care vad ca te inchini,
Inchinarea s-a incheiat in momentul in care am devenit ateu. Mai corect cred ca ar fi sa spui ca am o atitudine de admiratie pentru realizarile stiintei, dar in niciun caz nu ma inchin la vreun Einstein sau vreo formula!
Citat:
dar pe care, macar aici, o inseli in cel mai bigot mod cu putinta.
Ba chiar dimpotriva!
Citat:
Increderea in opinia majoritatii nu-i decit un alt fel de incredere in autoritate,
Eu nu afirmam ca trebuie sa ne supunem opiniei majoritatii. Eu doar spuneam care este aceasta si contraziceam un mit.
Citat:
la fel de oarba ca si increderea in zei, si o altfel de religie, dar fara poezie si speranta, care face inchinare la cifre seci.
Increderea bazata pe dovezi nu este echivalenta cu increderea bazata pe povesti.
Reply With Quote

Tags
morala

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lipsa de Dumnezeu in viata morala Decebal Morala Crestina 9 06.08.2013 13:02:33
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. georgeval Generalitati 20 15.02.2012 01:37:34
Morala Crestina - importanta ei iRoDiOn Morala Crestina 8 28.09.2011 01:45:33
Bioetica, familia si morala crestina corneliamate Intrebari utilizatori 10 31.05.2011 08:21:11
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor NagyAttilaPuli Intrebari utilizatori 8 04.07.2010 19:44:22