Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2009, 21:55:37
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Ce fel de crestini sunt, CATOLICI? de trec prin asemena pedepse?
Reply With Quote
Vechi 04.08.2009, 22:48:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce fel de crestini sunt, CATOLICI? de trec prin asemena pedepse?
Frate, doar scrie ! Nu ? Și nu uita (te rog frumos ) , să nu ne bucurăm de răul altoroa ! Nu ? Eu zic că nu-i bine . . .

Last edited by cristiboss56; 05.08.2009 at 06:05:31.
Reply With Quote
Vechi 08.08.2009, 23:01:17
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Țara comerțului la șosea ( Adevărul de Seară nr.290-7 august-www.adevarul.ro )

Pline de surprize sunt drumurile țărișoarei noastre ! De la căruțele care-ți ies în cale când te aștepți mai puțin și până la gropile fără de care peisajul rutier ar fi atât de normal încât aproape că te-ar apuca plictiseala. Păi , ce , nu-ți vine să moțăi când mergi pe o autostradă lină, șerpuind ușor printre orașe și forme de relief ? Așa cum se-ntâmplă dacă te plimbi prin Germania sau prin Franța, ca să dau două exemple. Dar nu despre infrastructură teutonică față cu aia mioritică ( mai bine zis , cu lipsa ei ) voiam să povestesc. Pentru că nu mi-ar ajunge nici zece tablete ca să epuizez subiectul ! Mă gândeam însă , călătorind prin pitoreasca noastră patrie , că nu există șosea mai circulată care să nu fie străjuită de localnici vânzându-și produsele agricole la vreo tarabă improvizată pe marginea carosabilului. Sunt cu miile , mai răspândiți ca bornele kilometrice ! Oriunde te-ai duce, e imposibil să nu găsești câțiva comercianți oferindu-ți de-ale gurii la prețuri de producător. În Oltenia, e plin de pepeni ( sau bostani, ca să-i facem pe plac întâiului om în stat ) . În Ardeal , sunt la ofertă brânzeturile , în special cașcavalul afumat ( dar nu sunt sigur că fumul nu provine de la eșapament ) . În Moldova, dacă nu mai găsești struguri, înseamnă că a ieșit tulburelul ( în sticle ecologice, adică de plastic ) . Și uite-așa ajung la concluzia că, înainte de a se fi născut poet, românul s-a născut tarabagiu !
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 07:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 17:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 08:26:42