![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
La Multi Ani! si din partea mea, multa sanatate si putere sa va dea Domnul in toate, impliniri, fericire si voie buna alaturi de familie si de toti cei dragi!
trimit in dar si niste flori, tot lalele, dragele de ele, pentru ca sunt atat de vesele si pline de viata! PS: cer scuze ca nu ma adresez cu 'parintele', nu mi-e la indemana pentru ca nu ne-a dezvaluit acest mic "secret" inca de la inceput, cand ne scria aici pe forum. |
|
|
|||
|
|||
|
La multi ani, Parinte Adrian!Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca in misiunea sfanta de slujire Domnului Dumnezeului nostru !Bucurii, liniste si pace sufleteasca, multa sanatate , dv.si familiei dv.!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|
||||
|
||||
|
La multi ani parinte! Va asteptam mai des pe aici. Avem nevoie de invatatura dumneavoastra. Post cu bucurii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Multi ani de viata cu sanatate, bucurii, rabdare, intelepciune, parinte Adrian!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sănătate, bucurii, împlinirea tuturor dorințelor, liniște și pace sufletească și nu în ultimul rând , spor duhovnicesc .
|
|||
|
|||
|
Ani buni sa-ti daruiasca Domnul, cu sanatate , bucurii si suprize frumoase!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Va doresc si eu o zi binecuvantata!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Multumesc mult de tot! Mi-ati facut o mare bucurie! Va doresc si eu o zi frumoasa!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 19:14:17 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 09:17:16 |
| Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 17:59:34 |
| Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 09:01:08 |
|
|