![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Depinde ce intelegi prin minune.
Sunt minuni care impresioneaza prin puterea dar mai ales evidenta lor si sunt alte minuni care la prima vedere nici nu le observi. Eu cred ca am fost martorul a multe minuni din cele mai putin evidente. Pe de alta parte ti se intampla sa-ti dai seama de prezenta lui Dumnezeu intr-o anumita situatie si asta cred ca este, la fel, o minune.
|
|||
|
|||
|
De cand a scapat copilasul acela . pe unde au trecut alea 24 de gloante de AKM care au spart zidul din spate. .am invatat ca Dumnezeu ,, e alaturi cu orcine trebuie! . Sunt convins ca uneori e alaturi de noi.. atunci a avut grija de baiatul ala de 7 luni.
Va spun.. am tras 1569 de gloante.. am omorat cinci oamneni, 1109 de 7.62 de pe akm si restul de pe alte arme. Trageau si ei. dar i-am rupt! I-am pus in moarte. Eu nu am voie sa am pierderi. In efectiv. Sunt foarte costisitori oamenii mei. Toti sunt maestri nimpo. cei mai multi sunt si maestri Ai-ki-do, ma costa prea mult sa pierd un maestru. n-am pierdut nici unul atunci! Va spun ca a fost o minune DUMNEZEIASCA! 24 de gloante ar fi trebuit sa-l ucida.. copilul ala traieste si astazi! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Florin, cand a afirmat ca toți marii părinți ortodocși ne avertizează să ne ferim să primim minuni, nu cred ca se refera la negarea tuturor minunilor, ci a acelora care implica doar discernamantul nostru. Cred ca fiecare minune trebuie interpretata [sau nu] in fc de „ochii” persoanei care o vede [sau nu o vede] si de contextul in care apare. Ce altceva imi ofera mie garantia ca percep cu claritate minunea, daca nu ochii spalati de atatea lacrimi ale unui Sfant ce ma indruma? Spui ca minunile au un rol pedagogic pentru incepator.. Ai dreptate..atata timp cat nu este tot el pedagogul :)) Daca tinem cont de ceea ce spun Sf.Pariti, acceptam posibilitatea ca „din lipsa de experienta” – cum sp.Sf.Siluan , in urma interpretarilor proprii, sa cadem in inselare.. Poate am inteles gresit ce ai expus tu mai sus.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 01:03:20 |
| minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 06:26:54 |
| Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 02:40:20 |
| Servicii religioase false oferite pe internet | cristiboss56 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 01.08.2012 20:45:24 |
|
|