Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2009, 22:14:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine , cel ce zac în greșelile mele ca în patul durerii și am mădularele slăbite , Hristoase mult Milostive, ca unul care Te-ai făcut om de bunăvoie, pentru noianul cel mare al iubirii Tale de oameni, ridică-mă acum în chip nevăzut,ca și pe slăbănogul , și mă îndreptează să umblu în cărările dumnezeieștilor Tale porunci, Mântuitorule , Cel ce mai înainte de Patimă ai arătat poporului iudeilor, prin mulțimea minunilor, că Dumnezeu fiind, pătimești de bunăvoie cu trupul.
Vechi 29.07.2009, 21:59:35
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Rugăciunea Sfântului Ioan Damaschinul +

Stăpâne , Doamne Iisuse Hristoase , Dumnezeul nostru , cela ce singur ai putere de a ierta oamenilor păcatele , ca un bun și iubitor de oameni , iartă mie toate greșelile făcute cu știință și cu neștiință , și mă învrednicește , fără osândă să mă împărtășesc cu dumnezeieștile, preamăritele , preacuratele și de viață făcătoarele Tale Taine , nu spre pedeapsa , nici spre adăugarea păcatelor , ci spre curăție și sfințire , și spre agonisirea vieții și împărăției ce va să vie , spre zid de ajutor , și spre fugărirea celor potrivnici , spre stârpirea greșelilor mele celor multe. Că Tu ești Dumnezeul milei , și al îndurărilor , și al iubirii de oameni, și Ție mărire înălțăm împreună și Tatălui , și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin +
Vechi 30.07.2009, 16:44:15
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2009
Implicit

Eu nu am citit VT dar am inteles ca Psalmii sunt foarte frumosi.
Ce m-a impresionat in NT, a fost rugaciunea lui Iisus: Părinte, de voiești, treacă de la Mine acest pahar. Dar nu voia Mea, ci voia Ta să se facă.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2009, 11:21:11
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Rugaciunea vamesului

"Dumnezeule, milostiv fii mie, pacatosului !"

Reply With Quote
Vechi 31.07.2009, 11:31:45
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Rugaciunea vamesului

"Dumnezeule, milostiv fii mie, pacatosului !"
"Cu ochiul Tău cel milostiv caută spre mine când voi sta înaintea Ta și voi fi judecat, Unule lesne iertătorule ! "
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) cristiboss56 Rugaciuni 592 14.11.2022 15:08:21
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA momosica Umanitare 0 23.09.2011 02:01:51
Ce se intampla cu sufletul nostru ? anisoara Generalitati 108 14.05.2011 17:57:10
Poze pentru sufletul nostru cozia Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 08.01.2010 07:35:38
Despre sufletul nostru patinina34 Generalitati 31 10.03.2009 22:32:57