![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci studentii la teologie violeaza un coleg ca sa il invete "respectul"?
Misto. |
|
|||
|
|||
![]()
Salut.
Văd că ați postat și pro și contra; contra fiind la adresa autorului, nu a făptașului. Ei bine, faptele acestea nu trebuie ținute sub tăcere, după cum zicea starețul meu, întrucât se dă apă la moară înfloririi păcatului. Eu sunt unul dintre persoanele foarte mult implicate în contrarierea acestor fapte, încă de la începutul verii trecute, și am călătorit prin foarte multe locuri pentru a aobține adevărul adevărarat. Deci, nu văd de ce aș fi eu vinovat pentru acest Păcat! La urma urmei, dacă stăm bine să ne gândim, am specificat destul de clar în postarea mea, bineînțeles fiind articolul unei echipe din care fac și eu parte și publicat pe internet, cu anumiți afluienți în presă. Trebuie să conștientizăm faptul că nu numai Andreescu săvârșește acest păcat, ci ni s-a confirmat că mai sunt alți 3 de la Căldărușani care s-ar putea dezvălui public despre ei. Nu văd de ce nu se face acest lucru acum, întrucât aceștia ar putea să-și mărească discreția, știind că sunt pe lista neagră. |
|
|||
|
|||
![]()
Descreirea filmării ar face puțină lumină în acest caz. Noi ne-am axat foarte mult pe dedesupturile filmării, și am ajuns la următoarea întrebare:
Oare, Andreescu să fi știut încă de la început că este filmat? Dacă vedem filmul acela șocant, ne dăm foarte ușor seama de niște greșeli pe care le-a omis acesta. Bogdan, dacă nu am fi știut că el a făcut intenționat filmarea, din privirile pe care le avea (foarte insistente) spre camera video, ne-am fi dat prea ușor seama că ceva este putred în afirmația cum că nu ar fi știut; dar, el a afirmat, de la început a știut și chiar el a inițiat toate procedurile flagrantului cutremurător. să vedem ce reiese din perspectiva "Andreescu". Același lucru îl întâlnim: Preotul Andreescu Laurențiu se uita prea insitent spre camera video, chiar și în momentul începerii scenei principale. Același lucru se petrece și în momentul în care răspunde la telefon. Din instinct, luându-o din punct de vedere psihologic, Andreescu nu găsește alt loc unde să se îndrepte, decât înspre camera de luat vederi!!! Dacă stăm atenți, vedem că se apropie de cameră, la un momentdat ajungând cu jumătate de corp în spatele locului unde era așezată camera, ceea ce dă de gândit că aceasta era așezată la loc foarte vizibil, pe o masă, întrucât a avut spațiul de a se ascunde puțin în spatele acesteia. dar, să presupunem că acea cameră de filmat era bine'protejată încât să nu se observe. Cu toate acestea, dubiile în privința privirilor prea insistente asupra dispozitivului, nu încetează, întrucât în repetate rânduri Andreescu privea spre cameră! De câteva ori a avut prilejul de a privi în altă parte a camerei, însă, el numai în acea direcâie își îndrepta privirile. Am putea asocia foarte ușor cazul cu momentul în care cineva se lasă filmat, sau are camera pe automat și o urmărește din când în când să vadă dacă mai este deschisă... despre acestea, așteptăm să se aducă noi dezvăluiri, pentru a defini cu adevărat cazul. Am spus aceste observații întrucât și alte persoane, dacă ne amintim, au apărut public, de bunăvoie să afirme și să vorbească pro-homosexualitate. Ei bine, nu am putea spune că acestea s-au întâmplat gratuit, ci... contra cost. Nu ar fi exclusă ipoteză, întrucât filmul are mult cântec dedesupt.... după cum zice vorba: "ochiul te trădează", întrucât privirile sunt insistente... Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
Faptele acestea TREBUIE tinute sub tacere!
Din nefericire apartenenta la UE vine si cu libertatea de a denigra in toate directiile pe oricine si orice lucru foarte daunator comunitatii fragile care a mai ramas sau pentru cele noi care se infiripa. Astfel increderea intre oameni in general devine si mai precara. Aceste lucruri trebuiesc rezolvate cu rapiditate, tarie si fermitate de catre clerul superior al BOR-ului asa cum au facut-o dintotdeauna fara sa se stie si sa se trimbiteze sub forma de diversiuni tendentioase pe toate canalele. Este foarte trist ca Patriarhul Romaniei nu iese in pietele publice pentru a se adresa direct poporului pentru a denunta ceea ce se intimpla cu adevarat in tara! este foarte trist...asta apropo de tristetea ingerilor pazitori din frumoasa poezie a Dorinei. La fel ca si Teoctist, cind a fost de acord cu darimarea Bisericii Sf. Vineri, Daniel RATEAZA sansa de a deveni MARTIR MARTURISITOR AL LUI HRISTOS! Atunci se darima o biserica , acum prin gunoaiele pedalate via UE se darima intreg neam romanesc ortodox Vai de capul nostru! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce trebuiesc tinute sub tacere?
Deoarece ele apartin unei MINORITATI, si nu oricarei minoritati ci a uneia serios bolnave sufleteste. Majoritatea nu are nevoie sa fie tulburata de mizeriile unor degenerati de care are grija Dumnezeu. Noi ca oameni in comunitati sanatoase crestem prin stiri ziditoare de bine care sunt in mod sistematic evitate cu orice pret de catre oranjii si alti "binevoitori" de pe la statiile gen Protv Noi ca oameni cu dorinta de pace si bunavoire, efectiv, nu avem puterea sa evitam acest atac mediatic nemilos fara ajutorul celor de sus, si nu vorbesc despre ostirile cerului ci de cei din conducere. Este foarte trist ca nu cerem cu vehementa stradala asa ceva, o atitudine de corectitudine sociala, ziditoare de comunitati normale cladite in jurul familiei si a copiilor nostrii, nu stresate de stiri apocaliptice ale unor devianti. Vrem sa vedem in stiri ce masuri pozitive s-au mai luat, ce initiative s-au mai cladit in jurul educatiei normale a tineretului, vrem sa vedem atitudinea si PREZENTA calugarilor si a preotilor la aceste evenimente si initiative. Cum oare considera ca vor avea priza la tineret daca nu prin prezenta si fapte pozitive in mijlocul poporului? |
|
|||
|
|||
![]()
Organizarea acestor flagrante si publicarea de astfel de reportaje nu au folos duhovnicesc. Cei care le fac m-as mira sa fie oameni ducând o viata îmbunatatita. E vorba doar de dorinta de scandal a unor oameni robiti de patimi.
Televiziunea nu are nimic împotriva marsulului homosexualilor de gayfest dar când cade si un calugar în pacat se arata foarte indignata. |
|
|||
|
|||
![]()
Inca ceva
Este necesara FOARTE MULTA expunere mediatica prin fapte bune care sa contracareze pe cele izolate si uricioase. Suntem in stare de asediu si modestia si faptele bune tinute ascunse nu-si mai au rostul deoarece altfel pierdem lupta! Cit mai multa expunere, vizibilitate si transparenta!!!! Cu asta se cistiga astfel de razboiaie Astfel, si cei care fac asemenea fapte condamnabile vor avea mai multe sanse de vindecare cind vor fi luati de vijelia BINEFACERILOR celor drepti NU este de ajuns sa punctezi faptele rele ale celor care gresesc . Principiul fundamental al educatiei omului ne spune ca pentru al SCHIMBA nu este de ajuns sa-i spunem ca a gresit ci sa-l si corectam sa trebuie sa-i si aratam si cum sa NU MAI lucreze raul , sa cautam numeroase ocazii de expunere la bine si sa-i acordam numeroase sanse sa EXPERIMENTEZE SUCCESUL! sa-l simta! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca spovedania s-ar mai face cum trebuie, nu am mai auzi uraciuni din acestea.
Oare nu mai sunt duhovnici prin manastiri?!? Ce se intampla?!? Ca sunt ispite peste tot este stiut; dar macar in manastire ar trebui sa se stie cum se tine piept acestora. Zilele trecute am citit tot aici despre Manastirea Cozia. Intr-un fel nu ma mir, ca prea se renoveaza toate bisericile si manastirile... E vremea cea de pe urma. Poate vine cineva si ma contrazice spunand, ca raul a existat din totdeauna. Raul da, dar homosexualitatea in manastiri, nu. As vrea sa va intreb in ce masura mai e bine de mers la asemenea manastiri? Oare un preot homosexual sau sodomit mai are har? Ne mai poate ierta pacatele? |
|
|||
|
|||
![]()
DECAMERONUL lui Boccaccio......
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca s-a cait/ spovedit si nu mai face, adica nu mai este activ sexual eu zic ca are har poate ierta pacatele!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Ortodoxa Romana este ... | savudanmihai | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 14.08.2013 13:19:52 |
Biserica ortodoxa romana din Copenhaga | truthtostone | Generalitati | 0 | 21.08.2012 01:52:12 |
Biserica Ortodoxa Romana o mare greseala ? | IaniCt | Generalitati | 6 | 27.10.2009 02:42:24 |
|