Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2009, 01:26:27
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=4]

[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
Fotografia e trucata, se vede de la o posta. Oricum urat de tot ca pe acest site s-au umplut 17 pagini pe tema 'moartea lui Michael Jackson'. Asta dovedeste cat de lipsiti de discernamant sunt unii care pretind a fi crestini... trist. Interesant e ca atunci cand am vrut sa vorbesc despre antihrist, imediat s-au ofuscat unele persoane, dar tema Michael Jackson se pare ca e foooaaarte crestin
Keep going
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 01:39:46
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Urat este faptul ca te-ai trezit tu vrednic sa intervii aici cu critici...
cred ca mai crestin te numeai daca taceai. (genul acela de crestin de care ai tu pretentii )
Vechi 08.07.2009, 01:47:28
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Urat este faptul ca te-ai trezit tu vrednic sa intervii aici cu critici...
cred ca mai crestin te numeai daca taceai. (genul acela de crestin de care ai tu pretentii )
'tara arde si baba se piaptana' --- cum am mai zis keep going
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 02:13:39
Senior Member

Implicit

N-am absolut nimic cu Michael Jackson, fie ca a fost pedofil, satanist sau mai stiu eu ce... Dumnezeu il va judeca, nu eu.
Dar e foarte nepotrivit ca pe forumul acesta sa se discute astfel de subiecte... Ceea ce ne cere Dumnezeu e sa iubim dusmanii, oamenii nevoiasi, toti cei care sunt marginalizati, nu numai pe cei care sunt iubiti. Iubiti-i pe toti dar nu va limitati doar la superstaruri. Zilnic atatia oameni mor, uitati ca de exemplu fata asta ce moarte groaznica a avut: http://www.youtube.com/watch?v=9ck3n4WCS4k, de ea de ce nu vorbiti nimic??
Eu mi-am luat talpasita de pe topicul asta... puteti sa continuati discutiile 'crestine'.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 02:31:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

" Bine faci (ca pleci) ...bine gasesti. "
Ai fost prea ancorat in critici ca sa-ti dai seama ca, tocmai ce apreciezi pe pamant, tocmai celor carora le porti grija ( verbal), tocmai de acestia a avut grija acest om atat de mediatizat . A fost atat de sensibil fata de oamenii pe care i-ai enumerat, fata de copii, incat si-a dedicat viata lor, a promovarii trezirii din atata ura si foame, aceasta i-a fost data de la Dumnezeu, marirea , dar si responsabilitatea, aceasta cruce care, nu i-a fost deloc usoara.
Insa, este usor a judeca niste anonimi ca noi !
Tare insensibili ma sunt multi dintre crestini, iar cel mai grav este ca-si scuza aceasta insensibilitate, tocmai cu credinta !
Vechi 08.07.2009, 02:55:06
Anca-Miha
Guest

Implicit

Sa luam aminte, ca viata poate sfârsi cu mult inainte, ca noi sa fim pregatiti a o lasa.
Si sa facem ce ne sta in putere, ca atunci cand vom da ochii cu Dumnezeu, sa nu trebuiasca sa ne para rau ca nu ne-am indreptat din greseli. Sa folosim timpul care ne-a ramas pentru a ne pregati pentru marea intalnire cu Domnul!

Iata ce lectie putem invata din sfarsitul fulgerator al lui Michael Jackson. In rest... sa-i fie tarana usoara.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 03:01:54
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
" Bine faci (ca pleci) ...bine gasesti. "
Ai fost prea ancorat in critici ca sa-ti dai seama ca, tocmai ce apreciezi pe pamant, tocmai celor carora le porti grija ( verbal), tocmai de acestia a avut grija acest om atat de mediatizat . A fost atat de sensibil fata de oamenii pe care i-ai enumerat, fata de copii, incat si-a dedicat viata lor, a promovarii trezirii din atata ura si foame, aceasta i-a fost data de la Dumnezeu, marirea , dar si responsabilitatea, aceasta cruce care, nu i-a fost deloc usoara.
Insa, este usor a judeca niste anonimi ca noi !
Tare insensibili ma sunt multi dintre crestini, iar cel mai grav este ca-si scuza aceasta insensibilitate, tocmai cu credinta !
Sa nu uitam ca si acum 20 de ani a mai fost in dizgratia publicului, din cauza acuzatiilor de pedofilie, care i s-au adus. Atunci a fost necesar sa intervina Oprah Winfrey cu un interviu, pentru a-l "curata" de acuze, readucandu-l astfel in atentia publicului.
Dovedit sau nedovedit, a platit multe milioane pentru faptele sale. Nu e nevoie sa mai adaug ca nu am fost niciodata fanul lui M.J. Nu imi place genul; dar asta e doar o parere personala.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2009, 16:21:47
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Fotografia e trucata, se vede de la o posta. Oricum urat de tot ca pe acest site s-au umplut 17 pagini pe tema 'moartea lui Michael Jackson'. Asta dovedeste cat de lipsiti de discernamant sunt unii care pretind a fi crestini... trist. Interesant e ca atunci cand am vrut sa vorbesc despre antihrist, imediat s-au ofuscat unele persoane, dar tema Michael Jackson se pare ca e foooaaarte crestin
Keep going

Noi suntem oameni,Michael Jackson a fost si va ramane o parte din viata noastra(cel putin a unora),nu conteaza ce religie a fost.Putea sa fie si budist.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 22:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 03:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 16:27:01