![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Exact cum spuneam mai sus..."hai sa-l uram, sa nu-l pomenim la biserica, sa-l manance moartea, satana...oricine si oricum, noi sa ne ducem in rai caci suntem vrednici, suntem tari, suntem matcho, el n-are da cat sa nu fie iubit de nimeni, inteles de nimeni....nimic"
Unii crestini sunt mai atei decat ateii si nici macar nu-si dau seama. Numai intr-un suflet umil si plin de iubire poate salaslui Dumnezeu....altfel nu se poate, oameni buni, descatusati-va inimile de atata judecata aspra si uricioasa, caci nu este de folos, mai ales ca nu stie nimeni adevarul din om decat Dumnezeu.
|
|||
|
|||
|
Hai antiecumenism, ca devii discriminator cu cei preoti. Pai da, nu stii ca Dumnezeu a venit pe pamant pentru cei pacatosi, nu pentru cei drepti ? !
Preotii si calugarii se tot roaga pentru ei si pentru ceilalti, noi trebuie sa ne rugam pentru neputinciosi, pentru pacatosi si neispraviti ca Michael...nu crezi ! Cred ca incepi sa-ti contrazici propriile-ti principii crestinesti...judecata, fiindca intotdeauna este superficiala, nu poate duce decat la impotmolire si la o sistematica renegare, asa ca, lasati-o balta.
|
|||
|
|||
|
Un parinte ne indemna sa ne rugam pentru Madona ,vine in tara in august,mi se pare.
Ar fi un lucru extraordinar ca Madona sa se schimbe ,nu? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
| Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
| "Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|
|