![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Despre Noua Dreapta, despre cine? M-am documentat destul.
Niste tineri agitand pumnii in piata si strigand cate si mai cate nu imi inspira nici respect si nici nu vad cum anume ar fi ei pentru Dumnezeu. Parerea mea este ca dragostea de tara o arati fiind cinstit, muncind si respectand legile. Pentru asta nu este nevoie sa faci parte din nu stiu ce organizatie care instiga la ura. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
mda..iarta-ma dar nu stii aproape nimic..daca or fii fost cativa tineri care se agitau poate necrestineste asta nu inseamna ca toti sunt asa...daca vad crestini ortodocsi cazuti prin santuri de bautura sau alte pacate nu cred ca trebuie sa zic ca toti crestinii sunt asa..corect ? repet iarta-ma ca iti zic dar nu stii ce spui...mai cauta si o sa aflii..in timp ce unii dintre noi stateau linistiti acasa poate ei ca si altii dealtfel manifestau impotriva Gayfest si nu numai.. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din asta clar rezulta ca cei ce conduc gruparea cunosc ce se intampla si aproba,ceea ce nu este in regula. Daca vrei sa vezi de ce baricada se afla cineva,indiferent de motivatiile nobile pe care ti le etaleaza pentru niste actiuni,este suficient sa pui faptele acelui om langa Iisus: oare asa ar proceda Iisus in aceasta situatie?Oare ce invatatura ne-a lasat El?Invatatura IUBIRII! Contrastul este atat de puternic uneori,incat orice cuvant este de prisos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sfantul Arhanghel Mihail al carui nume eu il port cu multa nevrednicie e desenat de obicei cu o sabie rosie in mana.
Dar sabia nu reprezinta nimic altceva decat: "11.Și ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturiei lor și nu și-au iubit sufletul lor, până la moarte." (Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul capitolul 12.) E vorba de "cuvantul marturiei lor". La fel cum sabia din mana Sfantului Apostol Pavel reprezinta cuvantul propovaduirii sale. E rosie pentru a arata iubirea jertfelnica: "si nu si-au iubit sufletul lor pana la moarte". Dar aceasta biruinta a venit prin sangele Mielului adica prin rastignirea,moartea si invierea de bunavoie a Dumnezeului nostru Iisus Hristos. Biruinta asupra Satanei si ingerilor lui. Iar aflam despre Sfantul Arhanghel Mihail ca: "9.Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: "Să te certe pe tine Domnul!"" (Epistola soborniceasca a Sfantului Apostol Iuda.) |
|
|
|||
|
|||
|
Imi cer iertare ca mai inainte am inclus pe cei de la mrea Petru Voda cu ND,OD,World Vision.
A fost o absurditate. Cei de la mrea Petru Voda nu sunt de acord cu yoga,radiestezia si alte de acestea. |
|
|
|||
|
|||
|
Cu privire la cei de la Mrea Petru Voda.
Acestia se roaga pentru cei de practica yoga,sunt la secte etc dar la Psaltire si ii trec la Sfantul Maslu.Nu ii trec la Sfanta Liturghie.Se roaga pentru mantuirea lor normal iar nu sa li se intample ceva rau. Este foarte canonic. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dreapta Socoteala | Dreamm | Generalitati | 14 | 01.06.2013 00:07:50 |
| Noua Dreapta si fascismul | Times.new.roman | Generalitati | 18 | 04.10.2011 17:43:02 |
| reintoarcerea la dreapta credinta | nsimona | Generalitati | 18 | 31.12.2010 16:58:55 |
| Noua dreapta - pro sau contra ? | heorhe | Generalitati | 25 | 15.08.2010 13:35:08 |
| In stinga sau in dreapta | Hartford | Teologie si Stiinta | 3 | 26.11.2007 14:10:17 |
|
|