Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2009, 21:58:10
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Potentialul, daca înseamna cultura, sensibilitate exista în unii oameni mai mult decât în altii, dar tot dar al lui Dumnezeu este. Însa chiar si cu acest potential, nu poti face mare lucru daca Dumnezeu nu-ti da niste sclipiri de inspiratie. Mai ales în muzica, unde dintre zeci sau sute de piese ale unui autor doar câteva merita ascultate, nu exista o reteta dupa care sa creezi o melodie de succes fiindca fiecare melodie de ssucces e un miracol. La fel în cinematografie sau literatura unde se cere inspiratie, mai putin în artele plastice unde conteaza mai ales cunostintele practice.

Atunci când ai acest potential munca nu este un chin ci o placere, artistii talentati sunt dependenti de ceea ce fac, nu dorm noptile, munca îi devoreaza, deci a spune ca munca îl face pe artist e cam inexact, e aproape o patima, o placere reala si foarte mare.

......

Sophia, sunt de acord cu ce spune Vsovi, Michael a fost un suflet curat, cu toate pacatele, un fel de copil mare. Din pacate a fost înselat (din naivitate) de islam si poate de aceea l-a si luat Dumnezeu, ca avertisment pentru altii.
....

Dorina, cred ca dorinta lui de a deveni alb e legitima, dar trebuia sa astepte asta de la Dumnezeu, nu de la medicii esteticieni.
Mă bucur că măcar odată suntem de acored !
Astăzi a fost [SIZE=4][COLOR=red]ZIU[/COLOR][/SIZE][COLOR=sandybrown][SIZE=4][COLOR=red]A[/COLOR] [COLOR=orange]DRAPE[/COLOR][COLOR=royalblue]LULUI[/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR=royalblue] [/COLOR][COLOR=black]nostru al românilor și nimeni nu și-a amintit de aceasta![/COLOR]
Îată așadar cât de partoți suntem noi românii și cât de preocuați de cele de prin lume iar pe cele ale noastre le iutăm.
În rest numai de bine și Doamne ajută!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 21:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 02:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 15:27:01