Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2009, 12:44:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Toate ar fi de înțeles dacă am exclude faptul că trăim printre creștini. Numai că, cel puțin teoretic, într-o comunitate creștină, cel puțin teoretic ar trebui ca "ceea ce este da să fie da și ce este nu, nu ". Cum o comunitate de creștini, care se împărtășesc din același potir, pot să fie distanți și nesinceri ? Toată lumea minte frumos și de aceea nu putem găsi , decăt cu mare greu, comunități autentic creștine. Fiecare are păcatele sale, fiecare are problemele sale și fiecare se rușinează, într-o măsură mai mare sau mai mică, de lucrurile cu care nu se poate "mândri". Dar ce-ar fi dacă oamenii ar trăi, pur și simplu, împreună, fără să se mintă ? Este extrem de greu să trăiești alături de cineva care nu este exact ca tine. Te poate deranja chiar și felul în care respiră cineva care-ți displace. Pur și simplu. Conviețuirea este una și viața parohială este altceva. Dar dacă aceste două ar tinde să semene, în sens că s-ar rezolva problema de comunicare în ambele, cred că ne-am apropia de " o singură turmă " și Păstorul este unul, pentru toți.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sinceritatea tatolivia Intrebari utilizatori 1 12.05.2012 04:31:47