![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
M-am intalnit si eu cu doi colegi la o intalnire de la liceu ,dupa ani.
Colegul plecat in Statele Unite se plingea de mancare ,ea ,venita din Canada nu il aproba dar nici nu il dezaproba. Ce am remarcat la amandoi ,si cred ca si eu as fi fost la fel ,o divizare a sufletului ,desi poate nu m-am exprimat corect ,sa nu te simti bine nici acolo ,nici aici.Aici sa tanjesti dupa bunastarea de acolo ,acolo dupa viata din tara. Desi nici unul nici celalalt nu au plecat de saracie ,dar i-a purtat valul acela de plecari dupa '90. Dumnezeu le-ar fi aranjat pe toate si aici ,dar asa a fost sa fie. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 03:03:50 |
| Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 13:25:23 |
| 23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 20:26:26 |
| Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 07:31:42 |
| Radio-Romania pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.01.2009 07:26:08 |
|
|