![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca e "apocaliptic".
Si daca nu e? |
|
|
|||
|
|||
|
Si daca e apocaliptic, tot "cipusor" ramane pentru cei, care nu cred,oricate atentionari ar primi...
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, dar intrebarea e alta, te faci ca nu o vezi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Vad cand ceva e lipsit de sens: sa mai stau de vorba cu ecumenistii si cei care sunt de acord cu cipurile. Fiecare are drumul sau in viata si mantuirea sa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa in mare..de la mare mare distanta, par OARECUM a avea dreptate. Cel putin pentru ei si intre ei sigur isi dau dreptate.. Numai ca nu stiu de ce, ii doare cand ceilalti vad ridicolul celor afirmate de ei. Si se planga ca sunt neintelesi, persecutati, etc. Dar daca vrei sa le arati de ce spun ca nu e nevoie sa argumentezi cu ei, ca oricum stiu ei sigur ca au dreptate. Poftim.. |
|
|
||||
|
||||
|
Maine, 22 iunie la ora 19:00 va fi o lansare de carte si o conferinta pe tema documentelor biometrice, a implanturilor si a avertismentelor Parintelui Iustin Parvu. Conferinta va avea loc in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara si va fi sustinuta de un monah, un preot, un fizician si de un conferentiar doctor in teologie - nu te-am retinut numele.
Afisul este prin oras pentru mai multe detalii.
|
|||
|
|||
|
Daca nu e apocaliptic...voi care vi-l puneti o sa o duceti mai bine si noi mai rau...pentru o scurta perioada.
Daca e apocaliptic...voi care vi-l puneti o sa o duceti exagerat de rau pentru vesnicie iar noi exagerat de bine pentru aceeasi perioada de timp. PS.dupa izbinzile continue ale gay-iilor in intreaga lume,poti sa vezi cam cit nisip a mai ramas in clepsidra ...iar daca ti se pare prea greu,una mai usoara,ca pentru tine.. PS.se apropie un sinod mai marisor... ecumenist,in care se va lua decizia daca sa mai existe credinta ortodoxa sau nu( adica sa schimbam Capul Bisericii Care este Iisus Hristos Dumnezeu cu un cap autohton,muritor ca si " biserica" lui )...1 an,poate 2...si atunci vom sti mai bine daca cipurile sint apocaliptice sau nu...facem un pariu ?
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 01:20:28 |
| parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 05.04.2010 00:00:15 |
| Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 18:09:06 |
| Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 20:50:55 |
| Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 23:38:34 |
|
|