![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In franceza se pronunta Jésus cu j ca 'jumatate'. deci cu o consoana. Sa nu ne oprim la amanunte din astea.
|
|||
|
|||
|
Fani, tocmai am aflat si eu ca se pronunta cu doi de I, nu doar cu un i, ca de aceea si scriem asa.
Multumesc ca m-ai pus la punct. Nu exageram, ii explicam doar lui Cozia de unde vin cei doi de i. Sa ne oprim la toate amanuntele pe care le gasim noi la un moment dat semnificative. |
|
|
||||
|
||||
|
Biserica este viața nouă în Hristos. În Biserică nu există moarte, nu există iad. În Evanghelia lui Ioan se spune : "Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" ( Ioan 8, 51 ) - Iată un alt "scop "al credinței noastre.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
| Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 21.10.2011 23:09:14 |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
| Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 7 | 06.08.2009 09:28:43 |
|
|