![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stiu cati catolici cunoisti tu personal, dar eu cunosc cu duiumul, si cunosc multi absolut sinceri si care facfapte caritative pana la uitarea de sine. Citat:
Adevaratul ecumenism, dialogul ecumenic sincer, nu are nimic de-a face cu comunismul. Comunismul este o doctrina utopica, si care a dus la o societate intr-adevar de inspiratie diabolica. V-am tot zis ca nu exista 'ecumenism' - cu ism. Cum nu exista nici ortodoxism. daca vreti, ecumenie... Nu exista inca cuvantul dar ar trebui inventat.
|
|||
|
|||
|
Sorry, nu am spus ca trebuie sa luam puterea cu japca ca si comunistii, ci doar ca trebuie sa aplicam limitat, fara a ajunge la lupte de clasa in strada si la crime in masa, anumite principii ale lor de a pune piciorul in prag, de a mai lasa la o parte politetea occidentala. Nu sunt deloc de acord cu dicatura rosie comunista, nici cu cea bruna a celui care a incercat [si evident ca nu i-a reusit...] sa faca din Germania un Reich milenar.
Si anumite metode de a pune piciorul in prag, abstractie facand de duritatea lor, sunt mai eficiente decat politetea/sclifoseala occidentala. Nu era din aceasta pricina si Germania sa devina un teritoriu rosu, prin 1919, datorita evreicei Rosa de Luxembourg care a impins masele prin discursurile ei nesabuite la a produce dezordini gratuite pe strazile marilor orase, in scopul preluarii puterii de aceeasi ciuma rosie de care am amintit. Oricum ai incerca sa o dai - sus, jos, stanga, dreapta - ecumenismul este creatie masonica, propovaduita initial de ierarhi ne-ortodocsi de orientare comunista, iar dumnezeul ecumenistilor este - vrei sau nu -Lucifer, capetenia dracilor, 9indiferent sub ce nume ar fi cunoscut de adeptii ecumeniei [cum vrei sa rebotezi tu ecumenismul] / ecumenismului. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 22:31:00 |
| Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 15:34:37 |
| Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 18:29:40 |
| Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 14:03:37 |
| Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 21.06.2008 00:42:10 |
|
|