![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Am scris doar că e spiriform, ce altceva mai vrei ? nu am poză cu el că nu dispun de microscop electronic, dar cercetările efectuate în laborator au demonstrat că este spiriform, dacă nu mă crezi poți să citești în chimia organică și apoi în diverse tratate de specialitate până afli singur cum arată virusul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca zici ca exista cercetari care au demonstrat ca e spiriform, ma gindesc ca poti sa-mi dai macar 1 link. Cel putin in fizica exista site-uri specializate unde se publica tot felul de lucrari in domeniu, recunoscute, banuiesc ca sint si in domeniul asta. Mersi. |
|
|||
|
|||
![]()
Gasim in cartile de microbiologie.
Este un virus cu ARN din familia Orthomyxoviridae. e alcatuit din anvelopa, care contine proteinele alea de care ati zis, H (hemaglutinina) si N (neuraminidaza). Anvelopa are o forma aproximativ sferica. In interiorul anvelopei se gaseste capsida, o alta "invelitoare", care contine ARN ul viral. Aceasta are o simetrie helicoidala. In general, cand ne referim la structura virusului, se ia in considerarea forma capsidei. |
|
||||
|
||||
![]()
sigur este ARN ?
|
||||
|
||||
![]()
Vad ca pe unii chiar ii amuza acest subiect, unora li se pare poate o scorneala.... la noi insa treaba nu sta chiar asa.. a fost deja confirmat un caz intr-un oras apropiat de cel in care locuiesc eu.. deci extinderea lui... e doar o chestiune de timp... in toate centrele sanitare sunt puse anunturi mari cu simptomele gripei.. iar persoanele care prezinta aceste simptome sunt rugate insisitent sa nu se repeada glont catre respectivul punct sanitar ci sa sune in prealabil ptr a se lua masurile de rigoare si a evita contaminarea celorlalti.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar intram in panica, asa cum doresc cei iubitori de senzational? |
|
||||
|
||||
![]()
bre ești prost sau te prefaci ? ește destul de limitat în gândire dacă crezi că structurile moleculare pot fi fotografiate, probabil că stai prea mult pe net, la vârsta ta trebuia să ai grijă de nepoței nu să stresezi lumea cu ignoranța ta, caută mai bine să scapi de feciorie și să te însori, o să vezi că dacă faci asta nu o să mai ai nici o ură împotriva ortodocșilor
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau, dar eu asa nu pot sa discut
|
|
|||
|
|||
![]()
http://web.uct.ac.za/depts/mmi/stannard/emimages.html
Da, numai o conspiratie mondiala ar putea explica aceste imagini :) Din cite stiu eu, s-a ajuns la rezolutii sub un angstrom |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
H1N1 si sarutatul celor sfinte | andreicozia | Reguli in Biserica | 56 | 12.11.2009 13:43:59 |
H1N1 - Finlanda | andreicozia | Generalitati | 3 | 27.10.2009 16:51:51 |
mercur in vaccinul pt H1N1 | andreicozia | Generalitati | 0 | 03.08.2009 03:58:45 |
|