![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Chiar,pentru ce am fi in razboi cu un om care decide sa ii informeze pe ceilalti de niste nereguli?
Faptul ca alimentele din ziua de astazi sunt pline de chimicale nu cred ca e o noutate pentru nimeni.Evident ca nu ni se va spune gradul de nocivitate al lor,doar nu au nici un interes. Un exemplu concludent este Coca Cola: a ajuns la urechile tuturor cat de toxica este aceasta substanta si totusi tot poporul bea aceasta otrava intr-o veselie si i se fac reclame peste reclame. Colegul nostru de forum a postat niste articole informative,pana la urma ramane la decizia fiecaruia daca vrea sa le dea vreo importanta si cu ce decide sa se alimenteze. |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate pe asta se mizeaza, pe necredinta oamenilor pentru ca este de necrezut ca VOR SA SCAPE DE NOI, este de necrezut ca mancarea sa fie otravita in adevaratul sens al cuvantului, este de necrezut ca vor sa scaota inafara legii vitaminele (poti face psucarie daca folosesti vitamine NATURALE), este de necrezut ca medicina naturista o sa fie INFRACTIUNE, este de necrezut ca vor sa foloseasca E uri cancerigene in cantitai cat mai mari si fara ca acest lucru sa fie trecut pe produse....etc etc etc....
Am incercat la randul meu sa vorbesc cu prietenii mei despre acest subiect si NIMENI NU POATE SA CREADA SAU NU VREA SA ACCEPTE CA ASA CEVA ESTE POSIBIL, doar suntem oameni nu, cum sa ne omoare??? Pe asta se mizeaza!!! Din pacate le reuseste!!!! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 22:51:45 |
| codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 17:54:27 |
| Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 17:24:02 |
| Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 03:16:47 |
|
|