|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Parintele Arsenie Muscalu 

Am si eu o rugaminte: cine dintre dvs il cunoaste pe parintele Arsenie Muscalu care a fost multi ani la patriarhie,iar acum se afla la Manastirea Cornu de langa Campina? Am nevoie de niste clarificari si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea da mai multe detalii. Va multumesc anticipat! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Parintele este un calugar ce a inmultit harul si se bucura de linistea ravnita de fiecare dintre noi. Nu'l cunosc foarte bine, insa stiu "una alta" despre el. 
				__________________ "Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii." (Ioan 13,35) "Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Multumesc frumos de raspuns.L-ai cunoscut personal?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

L'am vazut de mai multe ori pe parintele, insa am auzit multe de la un bun prieten, care il cunoaste mai bine.

__________________ "Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii." (Ioan 13,35) "Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Parintele Arsenie Boca | lore86 | Mari Duhovnici si predicile lor | 175 | 16.08.2023 14:17:46 | 
| Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 05:57:26 | 
| Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 16:57:47 | 
|  |