22.05.2009, 22:14:06
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de sia
Pai ,ai drepate Cristi asa e si sunt in acord cu tine .
Am spus-o nu neaparat ca o justificare ci mai mult ptr a sublinia ca-i mai bine sa-L avem in suflet ,in inima , in minte in toata fiinta noastra pe Domnul nostru Iisus cu I mare, mai bine decat cu I mare pe hartie si -n inima ... Nu stiu ce am azi ca-s cam ratutita si nu ma exprim cum as vrea.
Dar vezi asa-i de folos, sa te mai ajute cate un frate in Hristos si sa te indrepte cand mai gresesti ..si asta imi place la tine ca esti corect si spui lucrurilor pe nume.
Sa stii ca tocmai mi-am terminat un lucru de facut in casa si tot timpul cat am strans , m-am gandit la tine chiar imi propusesem sa te intreb de sanatatea mamei tale ..dar mi-ai luat-o tu inainte si acum ..vezi tu daca vrei sa-mi spui sau nu .  .
Cu voia lui Dumnezeu va doresc multa sanatate Cristi !
|
Multumesc mult , draga Sia. Acum sa-ti spun un secret : aici ne URMARESC mai ales ATEII si in special la topicul asta si trebuie sa fim atenti si cum punem virgula si punctul , ca in rest , SA FI BINECUVANTATA