Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2009, 22:14:06
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Pai ,ai drepate Cristi asa e si sunt in acord cu tine .
Am spus-o nu neaparat ca o justificare ci mai mult ptr a sublinia ca-i mai bine sa-L avem in suflet ,in inima , in minte in toata fiinta noastra pe Domnul nostru Iisus cu I mare, mai bine decat cu I mare pe hartie si -n inima ... Nu stiu ce am azi ca-s cam ratutita si nu ma exprim cum as vrea.
Dar vezi asa-i de folos, sa te mai ajute cate un frate in Hristos si sa te indrepte cand mai gresesti ..si asta imi place la tine ca esti corect si spui lucrurilor pe nume.
Sa stii ca tocmai mi-am terminat un lucru de facut in casa si tot timpul cat am strans , m-am gandit la tine chiar imi propusesem sa te intreb de sanatatea mamei tale ..dar mi-ai luat-o tu inainte si acum ..vezi tu daca vrei sa-mi spui sau nu ..
Cu voia lui Dumnezeu va doresc multa sanatate Cristi !
Multumesc mult , draga Sia. Acum sa-ti spun un secret : aici ne URMARESC mai ales ATEII si in special la topicul asta si trebuie sa fim atenti si cum punem virgula si punctul , ca in rest , SA FI BINECUVANTATA
Vechi 22.05.2009, 22:21:42
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Acum sa-ti spun un secret : aici ne URMARESC mai ales ATEII si in special la topicul asta si trebuie sa fim atenti si cum punem virgula si punctul , ca in rest , SA FI BINECUVANTATA

Sanatate
Reply With Quote
Răspunde

Tags
morala

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lipsa de Dumnezeu in viata morala Decebal Morala Crestina 9 06.08.2013 12:02:33
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. georgeval Generalitati 20 15.02.2012 00:37:34
Morala Crestina - importanta ei iRoDiOn Morala Crestina 8 28.09.2011 00:45:33
Bioetica, familia si morala crestina corneliamate Intrebari utilizatori 10 31.05.2011 07:21:11
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor NagyAttilaPuli Intrebari utilizatori 8 04.07.2010 18:44:22